Přítel se stydí se mnou chodit na masáže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393868 12.12.2018 18:42

Ahojky, dostala jsem od zaměstnavatele hodně poukazů na masáže pro páry a chtěla bych je využít. Jenže přítel mi tvrdí, že se mu nechce, nemá náladu a nebo se prý stydí. Už párkrát jsme byli, ale naposledy, když jsme odcházeli se tvářil tak zvláštně a chvíli ani nemluvil. Později jsem zjistila od masérky, se kterou se trochu blíže znám a často k ní chodím, že se mu postavil a když se chtěl otočit, tak se udělal. Podle jejích slov se to snažil zastavit a zakrýt a hodně se před ní styděl.
Mám mu říct, že to vím a že mi to nevadí nebo raději mlčet a snaži se ho přesvědčit nějak jinak? Masérce i jemu věřím, že se to takhle stalo a nebylo v tom nic víc.
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy12.12.2018 18:58

    Určitě bych mu neříkala, že jste se to dozvěděla. Muselo to pro něj být hodně trapné 8-o Pokud se mu do toho nechce, tak bych ho nenutila. Ani se mu nedivím.. S kamarádkou masérkou bych se domluvila jestli byste si nemohla vybrat dvojnásobný počet masáží jen pro sebe.

  • Možno je to pre neho tak príjemné, že mužský masér by aj tak nič nepomohol. Ja by som ho do toho nenútila a rešpektovala to, že to nechce.

  • Tak pokud má takovou zkušenost, tak se moc nedivím, že se mu do toho znovu nechce. Co třeba zkusit zajít k nějaké jiné masérce aby pro něj to opětovné setkání nebylo tak trapné? Já bych například hrozně ráda zkusila takové ty erotické masáže, dívala jsem se, že to dělají třeba tady https://mataharisalon.cz/cs Ráda bych právě vzala i manžela, ale tomu se do toho bohužel zrovna dvakrát nechce.

  • MagdaRadilka830.1. 5:37

    Ahoj, tak třeba by mu víc vyhovovala erotická masáž. Manžel se mnou taky nechce chodit na klasickou, tak si našel erotické masáže tady https://redmassage.cz/ a chodí sem. Masáž jako masáž... Skoro :-D . Důležité je, že se uvolní a je spokojený a co se masíruje už je vedlejší :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 490 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist