Přítel se rychle udělá a na další akci už nemá chuť...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367734 22.10.2016 23:59

Ahoj,
mám trochu intimní dotaz. Vždy když máme s pritelem sex, tak se udělá po 5 minutách, jenže já to vůbec nestihnu. Bohužel i když máme dlouhou predehru, tak hned jak jdeme na věc tak je po sexu.. Nemáte nahodou nějaký typ jak to prodloužit? Díky :-)

  • 23.10.2016 10:28:27 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, to záleží jak často máte sex? Jestli je to jen jednou za pár dní, tak se nedivím, že to trvá 5 minut :-) ale pokud je to pravidelně, tak holt musí on sám cvičit. Bohužel to není sranda a nejde to rychle, chce to vzájemnou spolupráci.... když už bude cítit že se blíží, oba musíte zpomalit a opakovat a cvičit a cvičit. Nebo ho nejprve uvolnit nějakým jiným způsobem a třeba na podruhé nebo po třetí to už může být lepší.
    Hlavně by se ale měl věnovat on tobě pokud ví, že to takhle skončí...nejprve ty, pak on.
    Znecitlivující gely bych používal jen výjimečně...může dojít k i přenosu na tebe a namísto jeho budeš znecitlivělá ty... nehledě na to, že pokud zafunguje špatně neucítí vůbec nic a vzrušení opadne.

  • Pie.com.key23.10.2016 0:22

    Uspokojit partnera jinak a dát si "druhé" kolo. Nebo ať se věnuje jen tobě a klasický sex mějte až tehdy, když budeš těsně před vrcholem. Jinak tréninkem by se měl i partner naučit orgasmus odsunout. Záleží, jestli má zájem, někteří chlapi jsou docela sobečci :)

  • Bublinka2023.10.2016 8:36

    Co třeba kroužek ?oddaluje mužům ejakulaci treba by to pomohlo nebo u nás funguje buď trénink a fakt sexovat "porad" a nebo změna polohy :)

  • ..existuje taky lub. gel na delší výdrž a i to funguje ;), my měli zn. pepino, ale bude jich určitě více, podívala bych se do sex shopu nebo na internet :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist