Přítel se rád baví ze svými přáteli beze mě, a mě se to nelíbí.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109367 30.3.2013 18:44

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaký názor na to máte vy. Jsem s přítelem 3 roky. A jednou za čas jde s kamarádem sám na pivo, což by my nevadilo, ale štve mě, že se domluvíme, že někam půjdeme nebo že příjde a on napíše, že jde s ním ven a že se uvidíme zítra. Příjde mi to nefér, protože proč bych nemohla jít s nima. Nebo jen vyšiluji zbytečně? Prostě mi je to líto.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Single30.3.2013 19:07

    Tak bych mu druhý den řekla, že nemůžu já, že jdu taky s kamarádkou. Tenhle přístup se mi od něj nelíbí, když jste domluvení, tak by to měl dodržet. Prostě si je jistý, že počkáš a vždycky to nějak překousneš.

  • Takhle jsem to měla se svým prvním přítelem (asi před deseti lety;). taky mi to vadilo, řešili jsme to, ale k ničemu to moc nebylo. poslední kapka pro mě tehdy byla, když jsme byli oba na stejném koncertě, každý se svými kamarády, nevěděli jsme o sobě a zjistili jsme to až později. nevím proč, ale po tomhle jsme se rozhodla, že se s ním rozejdu, myslela jsem taky, že už mě tolik nemiluje, když dává přednost tomu být s kamarádama. ale tak to nebylo, náš rozchod nes hodně špatně, bylo mu to hrozně líto a hlavně nechápal, že něco bylo špatně.
    můj současnej přítel to ale třeba má těžký. ten by rád, abych s nim šla všude, ale nezadaní kamarádi mu to vyčítají a chtějí s nim být i beze mě. třeba to tak má i ten Tvůj?

  • venysek31.3.2013 0:52

    Mě by až tak nevadilo, že se rád baví s kamarádem, ale spíš by mi vadila ta forma, jakou ti to oznámí a zruší to, že se máte vidět. Myslím, že by bylo daleko lepší, kdyby se tě třeba zeptal, jestli by ti to nevadilo, že se uvidíte jindy, protože tím dá najevo, že ho zajímá tvůj názor a tudíž, že mu na tobě záleží. Ovšem, jestli to je takhle celou dobu, co jste spolu a ty mu tohle oznamování toleruješ od začátku, tak se to asi těžko změní. To, že se s ním vídá sám.. Já mám taky kamarádky, se kterýma se radši vídám sama a není v tom nic namířenýho proti manželovi.. Ty to tak nemáš?

  • Sarah1430.3.2013 19:02

    A ty jsi prosím tě odkud?? Já jen, jestli náhodou nechodíš s mým přítelem, bo je to jako z našeho vztahu. :-o

  • Já bych nedělala žádné scény. Normálně bych si s ním sedla a promluvila si s ním o tom jestli mu vadí moje přítomnost, když je s kamarády. Je důležité si o to promluvit, nedělat žádné ukvapené závěry či scény. Řekni mu, že ti záleží na tom strávit i čas s jeho přáteli. Začala bych si dělat starosti až potom, co by mi řekl, že mu to vadí a neměl by žádný pádný důvod. Pokud mu ale záleží víc na přátelích, tak je to jasné.

  • můj přítel tedy chodí s kamarády posedět poměrně často. A už jsem si na to zvykla, někdy jdu s nim jindy ne. Teď jsem těhotná tak se mi moc vysedávat po zakouřených hospodách nechce. Ale je pravdou, že to vždy vím minimálně den nebo x hodin do předu. A pokud máme něco domluveného rozhodně to kvůli mě zruší (posezení s přáteli). Ale v tvém případě bych si s ním zkusila taky promluvit, nepřijde mi jeho chování fér. Musí si uvědomit, že je ve vztahu a brát na to ohledy, na Tebe ohledy!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist