Přítel se otáčí za každou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404498 18.10.2019 22:05

Ahoj holky, mám teď skoro rok vztah a všimla jsem si jedné věci. Zezačátku jsem si to nějak neviděla, ale vždycky když s přítelem někam jdu, tak čučí po ostatních holkách. Chápu, že se občas podívá, ale on se podívá na tu jednu holku třeba 5x i když musí vidět, že se na něj dívám. Otáčí se úplně krkolomně a aby byl nenápadnej, ale ve skutečnosti to vůbec nenápadný není. Já nechci znít, jako nějaká žárlivka, ale prostě mi to příjde zvláštní, obzvlášť když se o sebe starám jak jen to jde, docela si hlídám co jím, tedy jsem štíhlá. Vždy se hezky namaluju, upravím si vlasy, navoním se a vezmu si pěkný outfit. Někdy podpatky, někdy něco pohodlnějšího. Nechci znít namyšleně, ale všeobecně prostě vím, že ošklivá fakt nejsem. Tak mě zaráží, že se otáčí i po holkách, které jsou podle mě naprosto obyčejné a nezajímavé.
Nebo se mi jednou chlubil, jak měl támhletu a támhletu a kde to dělali. Přitom už má věk na to, aby se nechoval jak 15ti letý puberťák.
Jenom mi to potom příjde skoro zbytečné se takhle upravovat. Trochu mi sráží sebevědomí to, že si na sebe vezmu nejhezčí outfit co mám, vysoké podpatky a on i tak celou dobu čumí po jiných.
Co mi můžete poradit? Možná to jenom moc řeším, ale nepřestávám nad tím přemýšlet.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozprávala si sa s ním o tom? Inak niektorí chlapi sú proste takí, radi sa pozerajú. Áno, buď im je ukradnuté, čo majú vedla seba, alebo môžu byť naopak aj veľmi hrdí na to, čo ulovili, pretože je pre nich vzhľad dôležitý. To však ale bohužiaľ znamená aj to, že sa radi pozrú aj za inou. Mám dobrého kamaráta, čo je presne takýto, svoju priateľku miluje, stále o nej básni aká je krásna, ako s ňou stále niekto flirtuje, je hrdý na to, že zbalil takú krásnu ženu... Lenže mu práve tak záleží na vzhľade, že sa rád obzerá aj za inými. A potom poznám zas typy, čo sa ani za peknou holkou neotočia aj keď sú nezadaní, proste majú radšej borovičku ;-) Je dôležité, aby ste sa o tom porozprávali, možno si celý čas hovorí o tých ženách, že na teba nemajú ;-)

  • Rutoslavka19.10.2019 12:27

    Já si myslím, že to, že se koukne na jinou neznamená, že tě nemiluje nebo, že by ses mu nelíbila. ;-) Můj muž taky kouká po jiných a nemyslím si, že bych byla v jeho očích méněcenná, přec jen je se mnou a ne s nimi, ne? Když prohodí l, že ta a ta je krásná, tak mu buď přitakám, že má pravdu nebo naopak se divím, že se mu zrovna tahle líbí. :-D Ale u nás to probíhá i naopak.. hodnotíme i ty, co se mu nelíbí..:-D

  • Neprocitala jsem poradne co tu holky psaly, ale muj muz to dela taky. Rikal ze v tom nic neni, proste se otoci a podiva se za holkou ktera ho na pohled zaujme. Neznamena to ze s ni hned chce lezt do postele nebo te kvuli ni opustit. A muzes byt sebelepsi, nekteri chlapi se proste divat budou. A nepomuze ho za to karat ani prosit, chlapi jsou od prirody takovi. Musis se s tim srovnat, protoze nema smysl se tim trapit. To je asi jako s pornem - kdyz se ten chlap na to divat chce tak to bude delat. I kdyz si to stokrat neprejes..
    Lepsi teda bude kdyz v sobe najdes tu silu a povzneses se nad to. Neni to jednoduche, ale po case si zvyknes. Pokud s nima hned nenavazuje kontakty tak myslim ze neni co resit, zvlášť kdyz si rikala ze te ma rad. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist