Pritel se mnou nechce spat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393674 27.5.2018 17:02

Ahoj, mam takovy problem.. s pritelem jsem pres dva roky. Na zcatku vztahu (asi prvnich 5mesicu)jsme spolu spali skoro porad, minimalne jednou za den, nevidali jsme se teda kazdy den, ale kdyz jsme se videli, coz bylo treba 3dny v tydnu, takksme spolu spali porad. Pak se to pustupne zacalo snizovat a ted spolu spime vetsinoh jednou tydne, vyjimence dvakrat, ale obcas se stane ze i treba jednou za dva tydny. Nejak moc mi to nevadi, pritel rikal, ze na neho pusobi stres a pak proste nemuze mit sex, i ksyby chtel. Mimochodem parkat se i stalo, ze mel blbpu naladu, nebo stres v praci, ale sex jsme zkusili a v pulce uz nemohl. Proste to neslo. Ted ma problemy v praci. Ale uz dal vypoved. Presto je to uz mesic, co jsme spolu nespali. Rika, ze i kdyz odchazi, v praci ho to stve a je ve stresu. Jenze ja nevim,co delat. Jsem dost frustrovana.. Nechybi mi ani tak sex, jak spis neznustky. Pritel se ani nechce moc lobat, rika, ze si to vzdycky vylozim tak, ze chce sex a proto se jen objimame a obcas si dame pusu. Jenze me se zda, ze bez sexu je to divny. Jako kdybycjom byli podrazdeni na sebe.. Pritel asi je t prace, ale na me to ousobi taky.. Zda se mi, jakobychom ut si lasku tak neprojevovali.. Porad ho miluji, stejne jako driv. Navic pritel nechce o tom, ze nemame sex vubec mluvit. Pry je ve stresu z prace a nemam mu to pripominat.ja si ale kvuli tomu pripadam absolutne neatraktivni.. Comam delat?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key27.5.2018 17:10

    Buď mu oporou... Vím, že je to těžké, ale zkus mu pomoct. Nic mu nevyčítej a buď trpělivá.

  • Muži, aj keď je to pre nás ženy ťažké chápať, sa nedokážu sústrediť na nás a pekné veci, keď ich trápia povinnosti. Inak povedané - my partnerky sme pre nich čerešničky na torte a kým sa nepopasujú s tou tortou (to je najmä práca, ale aj napríklad pomoc rodičom), nás si nevedia vychutnať. My máme pocit, že riešia všetko možné a my sme na poslednom mieste, keď prídu domov až večer, ale ono je to vlastne tak, že oni sa snažia všetky úlohy splniť, aby mohli ísť za tou svojou čerešničkou, s ktorou môžu byť konečne sami sebou. Takže ak mu ešte budeš aj ty niečo vyčítať - v preklade ak príde z jedného bojového poľa na druhé - naozaj sa iba odcudzíte. Ja viem, že je to ťažké, my ženy máme svoje potreby, tiež nedokážem nehľadieť aj na seba, keď je partner podráždený dlhšiu dobu a sama na to, čo tu píšem zabúdam, lebo sa cítim frustrovaná a nepochopená. Ale skús mu aspoň v rámci možností dať vydýchnuť, byť mu oporou, podporou a neriešiť dokola iba sex.

  • Chlapi špatně snášejí stres. ... ale měli by jste o svých problémech mluvit i o tom, proč nemáte sex. Chlapi když jsou ve stresu, tak jim to prostě nejde a protože vědí, že se jim to nepostaví (což je pro ně obrovská potupa), tak to řeší, že nechtějí mít vůbec žádný sex. Zkus pro něj připravit romantický večer nebo víkend (samozřejmě jako překvapení) - masáže, dobré jídlo, ALE se sexem ho nech aby začal sám, Ty nééé. ... a pokud se k ničemu mít nebude tvař se, že se vůbec nic neděje a dej mu najevo, že si to i tam užíváš a jsi ráda, že s ním můžeš mít a trávit volný čas. ... a uvidíme jestli to zabere... u nás to vždycky funguje. Prostě vypne a to, že o něj nejevím zájem, co se týče sexu ho donutí se vzpamatovat ... Hodně štěstí a pak písni, jak jsi dopadla.:-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 200 otázek, kterým se dostalo 271 494 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist