Přítel se mnou nechce spát

Otázku položila: Anonymní uživatelka #298910 7.5.2017 19:14

Ahoj, můj přítel se mnou nechce spát, sex mám ráda obzvlášť s ním a já se kvůli tomu cítím hrozně. je mi 20 a příteli 17. Jsme spolu zatím 3 a půl měsíce, ale známe se tak 5 let. Já jsem pro něj byla první, on pro mě druhý. První dva měsíce nebyl problém, spali jsme spolu co to šlo a bylo to super, potom to bylo méně často a teď (už to bude tak měsíc) spolu spíme jen výjimečně a to ho ještě k tomu navádím sama. Žádná jiná ženská v tom 100% není, vídáme se spoustu času a zprávy před sebou taky neskrýváme.
Po dvou týdnech bez sexu jsem se ho zeptala, jestli mu nevadí, že spolu nespíme moc často a on mi odpověděl, že ani ne, že mu stačí orální sex atd. Pak jsem se zeptala co se děje, že o sex se mnou nestojí. Řekla jsem mu, že mě to mrzí, přijde mi jako by o mě už nestál, jako bych ho už nepřitahovala, jako by mě bral jen jako kamarádku nebo jestli jsem v tom tak špatná. Dříve jsem mu také zkoušela posílat erotické fotky, ale vždycky jsme se pak pohádali a říkal, že o takové fotky nestojí. Bála jsem se co se děje, protože poslední dobou býval naštvaný i kvůli maličkostem.
On mi pak vysvětlil, že to určitě není mnou, že je to v něm. Sám prý neví proč to tak je. Možná, když je v tom tak "nový" a předtím jsme to dělali často, tak že ho to teď asi nějak pustilo(což mi přijde divné po tak relativně krátké době, ještě vzhledem k jeho věku je to pro mě nepochopitelné). Všechny mé obavy mi vyvrátil, že dobrá v tom jsem, hezká jsem pro něj dost, že určitě o mě stojí a chce mě i nadále, mé fotky nechtěl jen protože mi neměl co poslat nazpět. Řekl, že jemu sex a orální sex přijde nastejno, ale že se kvůli mně bude snažit, když to chci.
Jenže nevím, jestli to tak opravdu bude :/ cítím se z toho frustrovaná, nechtěná a moc mě to mrzí. Nevím co dělat, snažím se pro něj oblékat pěkně a zdobit všelijak. Navíc říkat si o to pokaždé mi přijde trapné až vtíravé. Jediné mě už napadlo, jestli se třeba nestydí za to, že se pokaždé rychle udělá (s předehrou i bez ní), ale já s tím problém nemám a říkala jsem mu to mockrát.
Poraďte mi prosím kdokoli, budu vděčná za každou radu.

  • 08.05.2017 12:26:57 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že je ještě nevyzrálí a sám neví co chce. Já na tvém místě bych asi zkusila se mu vůbec nevnucovat vůbec se ano nezminovat o sexu nic proste. Jak on k tobě tak ty k němu. Když budeš chtít sex tak mas ruce v nejhorším případě. No a pak uvidíš jestli se mu zachce nebo ne a když ne tak bych ho poslala k šipku. Už jen to že je jakoby sobeckej a nemyslí na tvoje potřeby...

  • já si myslím, že přikládáš sexu příliš velký význam. Možná, že má pocit, že na něj moc tlačíš, a častý a dobrý sex je to, co od něj především čekáš. Takže mu vlastně ani nedáš prostor, aby mu to začalo chybět a dostal chuť opravdu sám od sebe. Je mu teprve 17, to je hrozně málo na to, aby se uměl sám v sobě a ve vztahu orientovat, co vlastně chce a co mu případně vadí/chybí. Možná na něj teď dolehl váš věkový rozdíl, třeba má pocit, že jsi starší, zkušenější a on ti nemůže dát to, co potřebuješ (nemusí to tak být, ale on takový pocit mít může). 3 roky nejsou moc, ale myslím, že v tomhle věku to může mít velký význam, protože můžete být každý ještě úplně jinde co se týče zralosti, vyspělosti, očekávání od vztahu atd., navíc pokud je kluk ten mladší

  • Radka897.5.2017 21:41

    A on tě orálně uspokojuje?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist