Přítel se mi zprotivil. Mám si najít milence?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390948 17.3.2018 12:56

Ahoj holky. S přítelem spolu žijeme tři roky, máme 15 měsíční dcerku kterou milujeme. Problém je v tom, že k němu už delší dobu nic necítím. Prvně mi to začalo docházet krátce po otěhotnění, myslela jsem, že to jsou hormony. Pokračovalo to i po narození dcerky a pořád jsem to sváděla na změny ohledně příchodu děťátka. Ale nezačalo se to lepšit, spíše naopak. Dívám se na něj když mluví a nemůžu uvěřit co slyším, zdá se mi hloupý. Když chce večer sex, štítím se no dotknout, protože dost přibral na váze a ubral na hygieně. Když jsem s ním o tom mluvila, tak mě odbyl tím, že se teda před sexem umyje. Ale mi to nestačí, když kolem mě chodí celý týden jak pobuda, tak jedna sprcha ho v mých očích nikam neposune. Taky je líný, furt jenom sedí u počítače, hraje hry a náš společný večer si představuje tak, že si odběhne od PC stolu, vleže na mě a zase jde hrát. Nijak mě nesvádí, nesnaží se a to jsem mu jasně vše vysvětlila a několikrát názorně předvedla. Já sama se v touze zachránit vztah musím vyloženě nutit, připravím mu například večeři, ale on si ji se mnou nechce dát u stolu a svíček, sežere ji prostě u počítače a pak zapálí svíčku a já abych si lehla na gauč vedle a roztáhla nohy. Nebaví mě to, celá ta situace je mi odporná. A není to jen v sexu. Když nečiní do kompu, tak se rozvalí před televizí. Doma nic nedělá. Nechci trávit život po boku někoho takového. Ale nechci připravit dceru o celou rodinu, odtáhnout ji někam do podnájmu, když otec není úplně špatný. Malé se věnuje docela dost a poměrně se do péče o ní zapojuje. Někdy přemýšlím, že si najdu milence. Přítel nemá zájem se sebou něco dělat a nechci se vzdát svého života,. Je to s tím milencem dobrý nápad? Fungovalo by to? Máte osobní zkušenost? Děkuji 💙

  • 17.03.2018 16:00:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Milenec ti nepomuze. .. Narovinu mu rict "budto se zacnes snazit nebo odchazim"… porad lepsi pripravit dceru o uplnou rodinu ted, kdy jeste nevnima spatnou situaci mezi vama.

  • terryk17.3.2018 13:10

    Ehm, jak to říct? Přijde mi, že jsi proti příteli nějakým způsobem zaujatá. Na jedné straně píšeš, že doma nic nedělá, a o pár řádek později, že ti pomáhá s péčí o dceru a docela se jí věnuje. Jak to tedy je? Chápu, že třeba pro tebe ztratil kouzlo, ale nebylo by schůdnější spíš než hledat milence celý problém s přítelem probrat, případně se pokusit vztah oživit s pomocí někoho dalšího? Teď nemyslím milence, ale třeba nějakého moderátora, psychologa, kouče... Prostě třetí nezaujaté osoby, která by vám pomohla uspořádat si priority a ujasnit, zda váš vztah má nebo nemá naději. Už kvůli malý by se to vyplatilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist