Přítel se ke mě chová hnusně..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438680 6.5.2022 14:07

Holky,jsem už zoufalá..
Přítel je poslední měsíce ke mě celkem hnusný..
Jsme spolu 4 roky,oboum nám je 23 let...
Začalo to tím,že začal "nenápadně" narážet na můj vzhled..Začali jsme spolu bydlet a já už nechtěla denně chodit namalovaná,když jsem byla doma a uklízela nebo jen odpočívala,ven nebo do práce se namaluju ale doma mi to příjde zbytečné..No a najednou mi přítel začal říkat,že bych se mohla upravit,aspoň obočí a řasy,že když jsem namalovaná tak ho přitahuju ale odlíčená ne..
Pak začal narážet na mou postavu..Jsem baculatá od malička,mám problém se štítnou žlázou ale mě se moje postava upřímně líbí,dost lidí mi říká že jsem pořádná ženská a že i když jsem baculka tak nejsem ani hubená ale ani tlustá..Nikdy mu moje postava nevadila,nikdy se za mě nestyděl,vždycky mi říkal že by na mě nic neměnil ale najednou mi začal že by bylo dobré nevařit každý den,že by mi to prospělo,když jde do obchodu a poprosím ho o čokoládu nebo jen o pitomí džus tak mi řekne že ne a když příjde tak si donese kofolu a něco sladkého,mě většinou donese ořechy nebo něco podobného..Nedávno začal narážet i na moje IQ..Jsem po nádoru na mozku a moje paměť a celkově i "chytrost",už není taková jako kdysi..Nejsem zas tak blbá ale on si začal dělat srandu,když něco vypráví z práce tak mi pak na konci řekne "na co jsem ti to říkal když jsi to stejně nepochopila",nebo když si nedokážu vzpomenout o čem jsme se den předtím bavili tak se mi směje že jsem jak důchodce..Nejvíc bylo,když mi řekl že se diví že jsem vůbec dodělala základku..Před nádorem,jsem byla celkem chytrá,základku i střední jsem odchodila s jedničkama ale teď mi IQ fakt dost kleslo..
Navíc,nikdy jsem nebyla typ,co by pil alkohol (jen příležitostně) a už vůbec ne tak,že by si po něm nic nepamatoval,ale když jdeme na oslavu nebo tak,tak mi řekne ať se radši napiju jinak se neuvolním a nebude se mnou sranda..
Nevím co se s ním najednou stalo,vždycky to byl úžasný chlap,který by se pro mě rozkrájel a najednou je z něho tohle..Není to nevěrou,z práce chodí ve stejný čas jako vždycky,mezi kamarády často nechodí,je radši doma u počítače a hraje hry..Někdy je zase ten kluk do kterého jsem se zamilovala ale víc je teď ten arogantní..Netuším co mám dělat aby se choval jako dřív..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lenkaberuska6.5.2022 14:30

    To je fakt kretén a pokud chceš upřímnou odpověď, tak já bych se s ním rozešla. Všechny věci, které popisuješ, jsou daleko přes čáru, už jen to blbý malování, to žádnej normální chlap neřeší, ba naopak, většina normálních to nemá ráda a mají radši doma přirozený vzhled, i když také samozřejmě ocení, když se žena ven hezky upraví a obleče. Ale naprosté dno je to, že tě doslova ponižuje a uráží a to kvůli tvému zdravotnímu stavu. To je vrchol hnusu, který nemá obdoby v žádné slušné společnosti, neřkuli ve vztahu. S tímhle člověkem budeš jen nešťastná. Já bych ho s gustem kopla do zadku a ještě bych si na to kopnutí vzala jehlové podpatky.

  • Aacko6.5.2022 14:16

    Rychle od něj pryč. Chápu, že je to těžký, ale takhle se jeden k druhému chovat nesmí. Jednou by mi řekl, že jsem tlustá, ošklivá, blbá... a jel by jak namydlenej blesk. Já se maluji kvůli sobě, ale kolikrát mi i přítel říká, ať se na to vykašlu. Jsme spolu také 4 roky. A ohledně toho, že jsi baculatá? A co jako? A kór, když máš potíže se štítnou žlázou. Každej normální člověk tohle pochopí. Z toho, co píšeš, mi přijde, že tvůj přítel je největší a nejchytřejší fešák na světě, co má pod trikem pekáč buchet. Fakt, vykašli se na něj, měj se ráda takovou, jaká jsi a potkáš toho pravého, který tě takovou bude milovat. :-)

  • Jste bezesporu krásná a chytrá ženská. Na Vás čeká štěstí jinde. Takhle se totiž muž ke své slečně nechová, ruce pryč. Zasloužíte si milujícího přítele.

  • SSVM6.5.2022 15:01

    Kdyby si ke mně tohle dovolil můj přítel, tak bych mu sbalila věci a poslala do háje bez mrknutí oka. Partneři by se měli navzájem respektovat, vážit si jeden druhého, vzhlížet k sobě a podporovat se. O naprosté důvěře nemluvě. Pokud je zrovna on člověk, co tě takto shazuje a ještě kvůli zdravotnímu stavu. Jsi mladá a musela sis podle mě projít už dost ošklivými věcmi (nádor) a zvládla si to. Nějaký ubožák nemá právo tě v tomhle zesměšňovat, to je vrchol jeho debility. Upřímně...jsi mladá holka, ještě spolu nejste tak dlouho, nemáte spolu větší závazky (svatba, dítě, majetky), takže bych ho pustila k vodě a našla si člověka, který si mě bude vážit! Pokud je schopný se k tobě takto chovat už teď, věř, že to bude jen horší a pokud by měly přijít pak třeba i děti. Budeš nešťastná, bez sebevědomí, ušlápnutá ženská...a to by byla škoda, ne? Teď máš možnost to změnit a já ti moc držím palce, aby si našla sílu poslat ho někam. Nebude to lehké, ale přejde to a budeš ráda, že ses tak rozhodla, čeká na tebe určitě někdo daleko lepší. :-)

  • Jitule19867.5.2022 21:24

    Kdyby mi toro rekl pritel, byl by to uz byvaly pritel.
    Neváží si tě a to v žádném směru. .. Nezahazuj se s takovým kreténem.

  • birknerka11.5.2022 20:22

    Naprosto souhlasím z holkama predemnou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist