Přítel se (bezdůvodně) chlubí svým nádobíčkem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394631 20.7.2018 10:14

Dobrý den,

chtěla bych se s vámi poradit. Chodím s přítelem se kterým jsem po většině stránek spokojená, je hodný, stará se o mě ale pokud jde o postel a jeho nádobíčko je hodně namyšlený. Sice mě dokáže uspokojit (nikdy jsem s tím neměla problém mimochodem), ale myslí si, že je to díky tomu jeho "hadovi" jak mu sám říká. Upřímně je to sotva průměr jak po délce tak obvodu, prostě nic extra ale chová se jako by to byl pán světa. Já si na tu velikost nestěžuju, ale jeho chování kdy se s ním někdy až chlubí je až trapná a to jsem si nejřív myslela, že jen vtipkuje.
Nevíte jak ho nějak nenápadně zkrotit, jakože mu říct, že se vlastně nemá čím chlubit?

Díky.

D.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ivca.C20.7.2018 11:30

    Myslim, ze za temi nemistnymi vtipky, je prave pritelova nejistota, ze neni dost velky. Takze bych ho spis podporila a obcas mu to nadobicko pochvalila (zvlast, kdyz rikas, ze je vsechmo o.k) aby vedel, ze je skvelej SAMEC. Zaprve ho to potesi a zadruhe i pro tebe je lepsi mit v posteli sebevedomeho chlapa, ktery trosku prehani, nez do late srovnaneho chudaka, ktery si je vedom sve prumernosti.;-)

  • Asi bych mu řekla něco ve smyslu, že jsi spokojená, že je v posteli skvělej, ale že moc sebechvaly prostě smrdí a že nechápeš, proč to musí takhle všude říkat. Taky by mi to vadilo, tohle je dost intimní a soukromá věc a má to být jen mezi vámi, ještě chápu že si o tom pokecaji dvě ženské, jak to doma mají (jestli a jak se o tom baví mezi sebou chlapi, to nevím a radši ani nechci 😁😁) Asi bych mu ale neříkala, že se nemá čím chlubit, když jsi sama spokojená. To by se ho mohlo dost dotknout a kdoví k čemu by to vedlo. Možná má fakt jen nejakej mindrak nebo potřebu se takhle chlubit a snad když mu řekneš, že ti to vadí, se nad tím aspoň zamyslí...

  • hajtlik20.7.2018 10:19

    To jsou prostě chlapi, být tebou neřešila bych to . Muži jsou na toto téma dost citlivý, než mu říkat jak to opravdu je, pochval ho sama od sebe, třeba pak nebude mít potřebu se s tím chlubit sám :)

  • Je fakt, že v této oblasti to chce být opatrná. Asi jako se psalo už přede mnou, zkus to říct nějak, že sebechvála smrdí a nebo to zkus podat ještě jinak. Zkus si číst nějaký článek o tom, co je to velký popis, zkušenosti s ním a vytáhni číslo kolik mají oni. A to ani nemusíš chodit nijak daleko, je tady jeden deníček od nějakého kluka/chlapa, který tam popisuje své starosti. Jmenuje se to "Praktický život s velkým přirozením" https://www.womenzone.cz/denicky/diskutujici/zapisek/174114 Zkus si tohle třeba přečíst doma až bude ten tvůj poblíž, tvař se zaujatě, nebo mu to přečti rovnou nahlas, schválně co řekne na to, až uslyší opravdu velká čísla :-D Já jsem při čtení jen fakt zírala :-o Jestli si to uvědomí tak ok, pokud ne, tak to už by bylo špatný. Chlapské ego je hodně citlivé a umí být velké zároveň.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 505 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist