Přítel políbil jinou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #89637 1.1.2013 22:18

Krásný nový rok přeji všem, doufám, že se máte lépe než já.
Jsem s přítelem 4 roky (já 21, on 23), teď máme nějaké těžší období. Včera na Silvestra však políbil jinou. Bylo mi od kamarádů řečeno, že jí už píše nějakou dobu. Byla jsem si s ním promluvit, měl slzy v očích, všeho moc lituje a chce to napravit, že mě miluje, sám se nazýval kokotem a podobnými nadávkami, chce mě a žádnou jinou. Prý nic jiného nebylo, jen jedna pusa, jeden zkrat, prý ani neví, proč to udělal. Ale já nevěřím. :( Jsem zničená, nikdy bych nevěřila, že mi takhle ublíží. A vůbec nevím, co mám dělat. :(

Uplynulo pár měsíců.. Včera jsem se s ním definitivně rozešla. Snažil se, to ano, ale já jsem potřebovala víc času, než se jemu asi zamlouvalo. Včera mi napsal, že si občas napíše s tou slečnou, se kterou mi byl nevěrný, a že s ní byl i na kafi. Tak to mě opravdu dorazilo a poslala jsem ho do háje. Prý jsem se naštvala zbytečně, nic nebylo, stejně jako já jsem si povídala s kamarády, on si povídal s ní. On to prostě nechápe a já už vím, že bez něj mi bude lépe.
Závidím vám šťastné konce, já se ho nedočkala.

Děkuji za vyjádření podpory. Všichni naši společní kamarádi s klepou na čelo, že s tou slečnou (je jí čerstvých 16 let, jemu 23) to teda vyhrál, že ona je tak do větru, že to není holka na vztah, že udělal hroznou chybu. Ale že se nebojí, že mu to dojde (a myslí, že brzy) a bude se chtít vrátit. Já doufám, že se tak nestane, protože už s ním nic společného mít nechci. Horší je, že bydlíme ve stejné vesnici, takže se o víkendu prostě budeme potkávat a budu vídat i tu slečnu, jelikož je také místní... Takže se musím obrnit nervy, ale doma sedět a schovávat se nehodlám, nemám přece proč. Takže se v sobotu na ně velice "těším". No budu se muset ještě obrnit velkou trpělivostí.

Ahoj holky, tak se po dlouhé době probírám historií a narazila jsem na tuhle debatu... Zdá se mi to až neskutečně dávno. :) Jak se vám daří, jste spokojené, šťastné? Zajímalo by vás, jak to vlastně dopadlo? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea0602891.1.2013 22:49

    Nechci se ho zastávat , to v žádném případě , ublížilo ti to , to je jasné o tom žádná .
    Ale po pravdě , každému můžou ujet nohy a prostě uklouznout . Asi bude těžké mu věřit , ale podle mě se čtyřletý vztah nesmí hodit do kopřiv . Asi bych mu dala ještě jednu šanci s tím , že by musel přerušit veškerý kontakt s dotyčnou .
    Přeju , ať to dopadne co možná nejlépe .

  • No jo..oni nikdy neví proč to udělali... ale věř, že jakmile by jsi to udělala ty okamžitě by tato "výmluva" byla smetena ze stolu a žádnou druhou šanci by jsi nedostala.. radit ti co máš dělat ti nebudu...to si musíš rozhodnout sama...

  • Já zastávám prostě názor, že když člověk opravdu miluje, tak takové věci nedělá. Já bych mu po tomhle nevěřila, asi ti tady řeknou, že to byla jen pusa. Ale já bych to psychicky nezvládla, pro mě by to byl konec. :-(

  • Každej si zaslouží další šanci!!! :) Chvilku ho nech ať se snaží a pak mu odpust...každej ujede někdy :)

  • pufina25801.1.2013 22:59

    Prozila jsem neco podobneho. Prespal u kamaradky, pry k nicemu nedoslo, jen se ji dotykal na horni casti tele. Kdyz se rano probudil a uvedomil si, co udelal, tak toho strasne litoval a pry k ni nic neciti a nevi, proc to udelal. Verila jsem mu. Postupem casu zaclo vychazet na povrch, ze spolu travili hodne casu a bylo mu s ni pekne, byla na nej hodna, nic mu nevycitala (coz ja jsem delala, protoze na me nemel vubec cas, ale na to, jit s kamrady do hospody cas mel) a to se mu libilo. Podvedl te jednou, udela to znovu. Ver tomu. I ja mu chtela odpustit a ted jsem rada, ze jsem to neudelala a ze to skoncilo, protoze zaclo vychazet na povrch, jaky ve skutecnosti je. Byli jsme spolu 3 roky....samozrejme, ze me mrzi, ze to skoncilo, ale zacne neco novyho s nekym, kdo si te vazi. Jsem zastance toho, ze kdyz nekoho milujes, tak ho nepodvedes, protoze k tomu nemas duvod. On si nejaky duvod urcite nasel. Z nejakeho duvodu ji chtel polibit a jestli si pisou....holka utec co nejrychleji to jde..ja si timhle prosla v poslednich 2 mesicich...boli to, budes trpet, ale po tomhle uz mu preci nemuzes verit...vsechno zly prichazi proto, aby mohlo prijit neco dobryho, lepsiho.

  • V první řadě bych se uklidnila a nemyslela hned na ukončení vztahu atd.Pokud to byla jen pusa,budiž.Nemělo by se to dít,ale stává se to.Spíš by mě zajímalo,co je pravdy na tom psaní.Jde o to,aby byl k tobě upřímný,snažil se získat znovu tvoji důvěru a vy za tím mohli udělat tlustou čáru.

  • Ahoj, jsem v podobné situaci. S přítelem jsem rok,prošli jsme si těžkým začátkem,na kterém o mě bojoval ze všech sil. Dlouho jsem nevěřila,že spolu vydržíme, ale nakonec se ukázalo,že se k sobě perfektně hodíme. Já se zamilovala až po uši a on mi nedávno přiznal,že se opilý líbal s jistou dívkou ze školy. Měla jsem šok. Do tak vyjímečného a pozorného chlapa byste to prostě nřekly..:( omlouval se mi a přesvědčoval mě, že se díky tomu usvědčil,jak mě miluje. Hodně jsem přemýšlela a nakonec mu dala ještě šanci. Taky myslím,že uklouznout může každý. Mě se to taky stalo. Ale je to bolestivé, tedy pro oba. Ale připadá mi,že jakmile žena otevře srdce a vyzná muži své city, on jakoby přestal mít zájem. Můj případ to není, přítel se chová pořád stejně hezky, proto jsem to od něj nečekala. Ale v podobné situaci se asi ocitla spousta žen. Asi zase začnu být potvora :) holky nedejte se!!!!;-)

  • Ahoj,myslím,že nemáš čeho litovat...Takové jednání skutečně nemáš zapotřebí.Určitě časem potkáš jiného přítele a pak teprve poznáš,jak má vztah vypadat.Přeji hodně štěstí.;-)

  • Myslím, že jsi udělala dobře... já se taky nedočkala šťastného konce... Ale za to po měsící po rozchodu s přítelem už je mi lépe...a teďka se mi rýsuje šťastný začátek...:)

  • Ahoj no určitě povídej:)) ten můj příběh měl taky vtipný konec. ;) a jak se máš

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist