Přítel píše své ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #321588 9.7.2020 23:51

Ahoj, jsme spolu s partnerem velmi krátce cca 2 měsíce, on je od rozchodu s Ex necelý rok. Nedávno mi ale psala a poslala jejich konverzace, kdy on i přes to, že jsme již byli spolu psal, že k sobě patří, že Ji bude mít navždy v srdci, že nedokáže plánovat budoucnost s někým jiným atd. Všechno psal za trvání našeho vztahu. Velmi mě to ranilo a netuším, jak se teď chovat. Má takový vztah smysl ? Máte s tím některá zkušenost ? Co mám dělat? Mě tvrdí, že mě má rad a s Ex už být nechce, ale přesto ji psal, posílal písničky a další věci.
Děkuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy10.7.2020 8:24

    Evidentně to v sobě nemá ještě uzavřený a nepřekonal rozchod. Byla jsem ve stejný situaci, byla jsem jen náplast na bolavým srdce. Po 3 měsících jsem se s ním rozešla, protože mě pořád porovnával s ex. Nenech si ubližovat, rozchod bude pro vás oba nejlepší řešení.

  • Určitě bych s ním nebyla. Přeci mu nemůžeš věřit. Nemá uzavřenou minulost. Rozešel se s ní vůbec on? Proč si začal s tebou když chce stále ji? Kopni ho do zadku co nejdříve

  • Může tvrdit cokoliv. Ale pokud své bývalé přítelkyni napíše, že nedokáže plánovat budoucnost s nikým jiným, pak ani s tebou. A k tomu už komentář není potřeba. S nikým jiným je dost jasně řečeno.
    Vezmi rozum do hrsti a uteč, než tě stihne ranit ještě hůř. Takových povídálků a pohádkářů, kteří to hrají na více stran a každé tvrdí něco úplně jiného, chodí po světě dost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist