Přitel nemůže dosáhnout vyvrcholení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55339 30.12.2012 1:42

Drahé dámy, mám problém. Nějakou dobu mám nového přítele, při prvním sexu se neudělal, takže jsme to brala normálně. Už spolu spíme nejméně potřetí, já většinou orgasmu dosáhnu, ale můj přítel ne. Je pravda, že se nemůže chlubit velkým přirozením, ale bojím se že je to mojí pochvou, sám už mi naznačil že mu příjde ,,vytahanější,,. Nikdy jsem se sexem problém neměla, ani moji partneři. Když jsem sama zkoumala pružnost nepřišla mi pochva nijak ochablá, je pravda, že když se schyluje k sexu, velice se uvolním, ale neviděla jsem v tom takový problém. Prosím poradte, jak vyhovět nám obou? Je to mnou? Mám zkoušet nějaká speciální cvičení? Nebo prostě za velikost jeho penisu vážně nemůžu, a nemám stím co dělat. Podotýkám, je mi 20 let a nejsem tudíž po porodu, prakticky si myslím, že takové velké ochabnutí není možné...Děkuji za rady!:-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Buď ráda, že se uvolníš, já s tím mám problém a je to velká bolest. Přítel to na tebe nemá, co svádět. Pokud má malé přirození, tak ať se s tím popere sám. Myslím, že i tobě je jasné, že když v tom předchozí partneři problém neviděli, tak tady žádný není. Můžeš partnera uspokojit i jinak než pohlavním stykem. No a pokud si myslíš, že ty cviky by pomohli a chceš to pro partnera udělat a né proto, aby ses necítila blbě, ale proto, že chceš, tak proč ne? :-)

  • Myslím,že problém má on a v tobě to není.Já jsem kdysi měla partnera s pidipenisem,byla po dvou porodech,ale ten problém s vyvrcholením neměl,ale já-necítila jsem ho vzhledem k jeho velikosti.Možná zkuste více poloh,která mu bude vyhovovat.Jinak je možnost ho zkusit na závěr uspokojit orálně.Já jsem osobně v sexu náročná a s partnerem s kterým to v téhle oblasti neklape,bych nebyla.Je to jedna z důležitých složek partnerství a jsou dvojice,které se k sobě fyziologicky nehodí.

  • Single30.12.2012 15:20

    Trošku mi to připadá jak ve filmu Sestřičky, kdy na ni ten saniťák sváděl, že ho neumí vzrušit... Myslím, že je blbost, abys ve dvaceti měla "vytahanější" pochvu, chyba bude nejspíš na druhé straně a on si to neumí přiznat a hledá jiné důvody, aby si nepřipadal blbě. Jasně, posilovat pánevní dno můžeš, ale nevím, jestli vám (jemu) to pomůže...

  • Jsem někde četla, že máš pak zatnou svaly v pochvě - tím se zúží a chlap je ve slasti. ALE - proč by se zas jen ženská měla snažit, celou dobu přemýšlet, aby miláček byl spokojen. To uvolnění by ti spousta žen mohla závidět. Mi přijde, že chlap je v tomhle vždy dokonalý a vše je chyba ženský. jenže tak to neni, ať si to taky přizná. Že by tak měla žena velkou pochvu by v ní chlap "plandal" je nesmysl:-D. Možná se překonej a prober se sexuologem.

  • Já bych začla cvičit na pánevní dno. není to tvoje chyba a on taky nemůže za to, že mu nenarostl a cviky na pánevní dno by mohli pomoct jak tobě k lepšímu orgasmu, tak jemu k vůbec nejakému.... :-p

  • Mám podobný problém s přítelem.. už jsme spolu spali asi 6x vždycky to bylo tak na 3-5 hodin a nedokázala jsem ho udělat...8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist