Přítel nemá čas

Otázku položila: Anonymní uživatelka #352621 3.7.2016 20:39

Ahoj holky, potřebuju radu od zkušenějších "mrch" :D Bohužel jsem povahově až moc hodná a navíc jsem melancholik, takže hodně věcí těžko snáším... Mám 4 měsíce nového přítele, zezačátku měl čas (našel si ho), ale pak si našel druhou práci a od té doby tráví většinu času ve své první práci a jeho druhá práce je jeho koníčkem, takže na mě už horko těžko hledá čas. Ale kdyby semnou být chtěl, tak si ten čas najde i kdyby měl něco omezit. Je mi to proti srsti, ale potřebuju se začít chovat jak tzv. "mrcha", aby mě neměl tak jistou, aby se víc snažil a aby si ten čas na mě najít chtěl i když toho má fakt moc a já to chápu, ale co to je pak za vztah, když spolu netrávíme volný čas, to podle mě moc budoucnost nemá. Spíš potřebuju takový ty rady, jak se chovat, co dělat, jak s ním jednat, aby mě chtěl, chtěl semnou trávit víc času a našel si ho kvůli mě atd.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holka prober se. Jste spolu teprve 4 měsíce a už máte obláčky na zamilovaným nebi?? To je dost brzy nemyslíš? Jestli se hádáte už teď jak to bude u vás vypadat třeba za 5 let až spolu budete žít a budete mít třeba děti. Mluvím z pozice někoho kdo je ve vztahu už skoro 8 let a hádky přišli až teď. Takže jestli se hádáte už teď, kdy máte být zamilovaní, vodit se za ruce a mít pocit, že jste v tom až po uši. Nevím, jestli má takový vztah vůbec nějakou budoucnost...

  • Zdravím. Chápu smysl, jakým chcete postupovat. Ale přijde mi to laciné a krátkozraké. Nevím, na kolik by vám to vítězství přineslo vnitřní radost. Raději bych volila jiný úhel pohledu. Bez emocí (křik, pláč vydírání) si promluvte. Řekněte, co prožíváte, co vás bolí, co navrhujete, co pro změnu může udělat on, jestli o vztah skutečně stojíte vy i on, že je potřeba věnovat si vzájemně čas. Kde můžete jeden druhému ustoupit, kam až můžete zajít je jen na každém z vás. Nejste manželé, proto je důležité vyříkat si a určit hranice na začátku vztahu. Protože pak se s dítětem už těžko domluvíte. Je to takový první velký krok ve vztahu..ta komunikace. Alespoň uvidíte, jak přítel umí komunikovat, dělat kompromisy. V každém případě já neumím být mrcha, to lze jen chviličku, pokud to není vaše přirozená povaha: Nyní byste spíše byla divná, když jste 4 měsíce hodná..divil by se nejspíš, co to do vás vjelo. No, musíte si říci sama, nakolik o ten vztah stojíte. Máte 2 světy a ty musíte prostě spojit, aby to byl vztah. Můžete dělat i věci spolu, ne? Hodně štěstí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist