Pritel nechce sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #202416 10.1.2017 10:23

Ahoj, s pritelem spolu budeme uz rok, zezacatku jsme spolu spali nekolikrat tydne, po pul roce se objevily problemy tykajici se psani ''sprostaren'' s jinyma holkama, chatovani na seznamce apod. coz hodne podkopalo duveru, uz je to skoro pul roku a porad to mam v sobe, pry uz toho nechal, ale nedavno jsem si zase vsimla, ze se na FB ''stoucha'' s nejakou holkou a me to proste vadi. Mozna je to blbost tohle reait, ale od blbyho stouchani, psani atd. se bojim, ze by to mohlo dojit az k nevere, i kdyz mi rikal, ze me miluje a ze i kdyby mel sebevetsi sanci tak by me nepodvedl. Mluvi o spolecne budoucnosti, hypoteka, bydleni, deti... Ale me v tom vztahu proste chybi sex. Ma psychicky narocne jedno zamestnani, fyzicky narocne druhe zamestnani a podle me uz ztratil chut na sex. Ma chut jen kdyz je napitej, protoze podle me s alkoholem neresi kazdodenni problemy v praci a je vic v pohode psychicky, ale nevim. Sam pry nevi cim to je, rika ze ho to semnou bavi, ze u me problem neni. I kdyz jsem vytahla eroticke pradlo tak i tak ta chut proste neprisla. Ted uz spolu spime tak jednou za mesic a to jen kdyz je napitej. Co si o tom myslite, pripadne jak byste to resily? Chceme spolu byt,milujeme se, ale tenhle problem s nedostatkem sexu pro me muze byt duvod rozchodu, ale nejdriv bych to chtela nejak resit, nez pred problemem ze vztahu jen tak utect a najit si novy vztah.

  • 10.01.2017 10:51:03 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Opustit.
    Pokud s tebou spí 1x měsíčně, píše si s jinejma, tak evidentně to nemá v hlavě srovnaný. To se nedělá. Já byla v takovým vztahu 3 roky a začalo to přesně tak. Po 3 letech byly intimnosti 1x za 4 měsíce, 3x odpuštěná "nevěra" v podobě psaní si s jinejma na seznamkách, po 4 to doslo tak daleko, že sem projela mobil a vyhodila sem ho, ač sem ho milovala sebevíc.
    Tímhle chováním ti chlapec podrývá sebedůvěru, sobecky myslí pouze na sebe (ano, je to tak, protože mu jde jen o jeho potřeby, to on je unavenej, ale ty jsi přeci taky nešťastná a proč to neřeší?). Dřív nebo později se psychicky zdeptáš natolik, že ač ho miluješ, budeš toužit po lásce a vzrušení, což u tohohle chlapa nemáš, navíc když se na tebe sápe jen opilej, jak tě může přitahovat?
    A´t tady klidně po mě řvou, ale moc dobře vím, co píšeš, zažívala jsem to samý jen lituju, že sem to neukončila po roce, ale po třech. Neříkám, že to je tvůj případ, ale tohle je celé špatně, psaní s jinejma, alkohol, sliby chyby, sex jen v alkoholovem opojení. Pokud jsi mladá, odejdi.

  • vladar10.1.2017 11:57

    Mám pro Tebe super zprávu, protože vidím, že píšeš přítel vdaná nejsi, jelikož nevidím, že by jsi psala o dětech, tak se taky určo nemáš...takže milá zlatá hoď nohy na ramena a utíkej co Ti nohy stačí. Tohle přesně co píšeš jsem si zažila, ale s tím člověkem taky už jsem vdaná a mám s ním malé dítě. Kdybych to mohla vrátit, tak utíkám tak rychle co mi nohy stačí... jsem s ním jen díky tomu, že nechci vzít malé otce, protože se opravdu skvěle stará a mám to štěstí, že je celkem dobře zaopatřený. Tím nechci říct, že mě vydržuje, tím chci říct, že nemá úvěry a máme kde bydlet. Pokud si s někým píše po půl roce vašeho vztahu, tak jestli je to teď po roce, tak věř, že s někým už spí. A s Tebou bohužel spát nechce, protože je vyčerpaný z práce a pokud si ještě v pracovní době někde švihne, tak má hotovo. Je to kruté, ale zase co, chlapů na světě je, pokud Ti není 95 let, tak opravdu hoď nohy na ramana a utíkej, protože to bude horší a horší a horší...nedej bože dítě a jsi v pasti...

  • Podívej se, základ je, jestli to vidíte oba stejně-že spolu chcete být a uděláte pro to cokoliv. Další věc je, že pokud tě miluje a ty mu řekneš že ti vadí chatování s holkama, tak by toho měl nechat. Pokud mu na tobě záleží. měl by respektovat co ti ubližuje a nedělat to. S tím sexem to je celkem běžné. jestli má stres v práci, tak to je úplně jasné. Ale v každém vztahu je sex potřeba.a nejen k ukojení touhy,ale k pocitu,že někoho přitahujeme, že jsme pro něj atraktivní.A taky kvůli vzájemným dotekům.. prostě by jste o tom měli mluvit.Ale nevyčítat. Říct si jak to cítí on a jak ty a asi bych hledala pomoc u sexuologa.Kámoška to tak měla s chlapem taky a vím jak byla zoufalá...Přesně stejná situace jako u tebe. Nakonec to překonali, spěj spolu a požádal jí o ruku:-) držím palce! A nezlob se na něj -výčitky by to fakt spíš pokazily...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist