Přítel nechce sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36871 16.3.2011 19:07

Ahoj holky, mám takový problém a už nevím čím by to mohlo být, je mi 18 přítel je o 10 let starší, teď bydlíme spolu a už asi 2 týdny sme neměli sex, vždy když začnu ho hladit apod. , tak mi řekne, že na to nemá náladu nebo nějakou další výmluvu, už se to ani nepokušim zkoušet, ale trápí mě to, nevíte co s tím??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak dva týdny není zas tak dlouhá doba.. ale záleží jak často jste ho měli před tím.. ale je také možné, že má nějaký problém proč na to nemá chut. Neptala jsi se ho proč nechce?

  • No to je divné, zeptala bych se na férovku, nebo... se zeptej, co mu na tobě vadí, ono to společné soužití občas udělá něco takového, bohužel. Může to být maličkost co by mu vadilo při společném soužití a co se neměl šanci dozvědět, když jste spolu jen chodili... Já jednou měla přítele, jen jsme se scházeli, takže bez šance jsem nevěděla jaké má zvyky, neřesti a tak. Finále bylo, že jsem ho pozvala na kávu po měsíci... a s hrůzou jsem zjistila, že si nemyje ruce po záchodě!!!
    Ano, čtete to správně, i tací jsou stále mezi náma.... :/ Okamžitě jsem si vzpomněla, jak mne hladíval po obličeji, držel za ruce.......... fuj, skoro jsem se pozvracela při jen myšlence... takže jsem mu to oznámila a slušně rozloučila.
    Neříkám, že si ten případ, ale po měsíci bydlení nemilovat se 14 dní je k zamyšlení a zeptala bych se, co se děje a co mu vadí, protože to je chlap ve věku, kdy myslí na milování a většina se i chce milovat...

  • alimos16.3.2011 19:40

    Ahojky a jak dlouho bydlíte spolu?

  • Ahoj,zatim nemej strach.Pokud te bude odmitat dale,pak to zkus nejak resit.Vim ze ti to porad vrta hlavou a trapis se,ale zkus mu dat cas.Treba ma nejaky problem.Zalezi jak jste spolu spali drive a zalezi jestli se k tobe celkove nezmenil. :) Ja s pritelem momentalne cekame miminko a take ho nemame tolik jako na zacatku vztahu,bud je unaveny on nebo ja.Nemame na to naladu,ale zalezi na situaci a duvodu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist