Přítel - náznak nevěry? - prý sranda..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #24683 28.9.2011 18:28

Ahoj, už nevím co s tím, tak se jdu zeptat sem. S přítelem jsme spolu rok. Asi před půl rokem jsem mu náhodou na FB objevila, že si psal se svou bejvalkou a to nijak nevině. Ona se tam zmínila, že má zdravotní problémy a on hned začal psát sex. narážky jak by jí léčil. Řeč tam byla i o tom, jak by ji potřeboval vyšetřit, ale že je daleko a že by tedy potřeboval nějaké snímky a ona že už mu je kdysi posílala, a on že tam byla jen horní partie a jen trochu a on že to potřebuje prozkoumat pořádně. (Mimochodem je ujetý na velký prsa a já je mám jak se říká "po tatínkovi") Ona je dostatečně obdařená což tam taky podotkl. Atd. asi by bylo nadlouho vše co psal psát, třeba o tom aby s ním šla do horké vany. Vše psal jako by byl doktor a vykal jí.
Když ke mě přijel, řekla jsme mu že jsem to našla, on neměl nejmenší výčitky svědomí s tím, že to bylo myšlené jen ze srandy, že takové narážky na sebe mají furt a ne jen s ní. (Je pravda že na holky v našem okolí má občas narážky, ale ne až tak podrobné a hlavně předemnou a né v soukromém chatu)
Říkal, že tam přece byly smailíky, tak že je jasný že to bylo ze srandy, ale pravda je takové že ty smailíky psala jen ona.
Pak se dušoval, že už to samozřejmě neudělá když mi to vadí, ale že to opravdu nebylo myšlené vážně a že kdyby věděl, že mi to tak ublíží, že to nedělá.
Jenže já prostě nemůžu uvěřit, že to bylo ze srandy, snažila jsme se to vytěsnit, ale čas od času mi to zase vyplyne na mysl a jsem z toho zase špatná.
Omlouvám se, že je to takový sloh.;)
Prosím jestli nemáte nějakou radu jak se přes to přenést a začít mu věřit.
Ještě chci podotknout, že jsem neurotička, tak proto se tím asi tolik zaobírám.
Děkuji za rady:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím, že ono se hrozně snadno radí "vykašli se na něj, dovolil si moc!", ale zas tak jednoduché to není. Pokud si rozumíte a až doteď jste neměli nějaké vážnější problémy, tak by byla pěkná blbost všechno teď hodit za hlavu. Samozřejmě - mě by tohle taky pěkně naštvalo a rozesmutnilo, ale rozhodně bych kvůli tomu přítele nevykopávala. :) Je mi jasné, že si teď možná yvslechnu, že jsem měkká a nedůsledná, ale já to tak vidím. Asi být na tvém místě bych mu řekla, že mi takové věci vadí když píše bývalce a že si pak připadáš nepřímo podváděná. Možná bych se narovinu zeptala, jestli s ní chce být, tak ať jde, a jestli ne, tak ať do ní takhle "nevalí."
    Myslím ale, že kdyby chtěl být s ní, tak už s ní dávno je, takže tě nejspíš fakt miluje, protože chlapi nemívají ve zvyku být s nějakou, když je to táhne k jiné. ;)

  • full.avl28.9.2011 18:57

    Ahoj, občas každý žárlí. ;) no a kor když píšeš, že to byla bejvalka, ale kdyby ju měl rád, tak přeci není s Tebou ne? :) Ano žárlivost je prevít, ale v tomto Ti tu asi nikdo neporadí, musíš se mu začít snažit věřit sama.

    Přeci jen , pokud příteli nedůvěřuješ, tak bych asi na tvém místě začala uvažovat jestli takový vztah má cenu?
    Důvěra ve vztahu je na prvním místě. A pokud ve vztahu není, tak podle mne ani nemá smysl takový vztah udržovat.

    Já sama za sebe můžu říct, kdybych příteli nevěřila a trápila se něčím takovým jako že si píše z kamarádkou či bejvalkou a měla pochybnosti, tak bych s nim ani nebyla. Protože by mě nespíš poslal přítel k vodě kvůli žárlivosti, či slídění. :)

    Pokud má na profilu nějaké takové věci, tak je ani NEČTI, zbytečně se trápíš a ubližuješ sama sobě. (to je asi tak jediné čím můžu poradit :)

  • ja byc nim byt nemohla.Dala bych mu volnost,at si pak hraje opravdu na dokturka.

  • Já si sem tam takhle píšu s pár už nějakou dobu známýma lidma na chatu, kde jsme se s přítelem poznali a tak ty lidi taky zná. Občas tam píšu ahoj zlato, milášku, atd, ale všichni ví, že je to sranda a že to nemyslím vážně. Zase mám chlapa, co říká, že je na žárlení línej a že už by to muselo být vážný. Samozřejmě zase záleří, jak koho zná, ale v poho mě pustil s kolegou z práce do kina a ještě nám to domluvil :-) Ale zase o jednom mým známým říkal, že s ním by mě nepustil, že zase ho tak nezná. Ví, že jsem doufala, že by nám to mohlo vyjít, ale nevyšlo a teď to neřeším, je ženatý a jsme stále dobří kamarádi :-)

    Ovšem kdyby to bylo s bývalkou, nebo u mě s bývalým, beru to jinak. Taky by mě to nakrklo a byla bych naštvaná. Dle mého názoru se takové věci nedělají. Asi bych to pro jednou nějak zkousla, ale příště už ne ...

  • Nojá nevím, já se svým bývalým mám taky vztah takový, že se nebojím do něj trochu rejpnout nebo jak bych to vysvětlila. Prostě ho znám víc než ostatní lidi a tak se před ním tolik nestydím, ale tohle už mi přijde trochu moc. Jestli se ti za to omluvil, ty musíš poznat, jestli to myslel upřímně. Ale neporadím ti, jak se toho zbavit, mně žárlení přešlo ze dne na den, když jsem si jednou večer promítala že přítel nemá čas kdy mě podvádět, vím, že mě miluje a taky jsem si řekla, že když mi bude nevěrný a nevím to, tak s tím stejně nic neudělám. Od té doby jsem v pohodě a věřím mu, i když kdoví :-D 24h denně spolu nejsme. Ale je to můj přítel, vím, že se milujeme, takže si navzájem věříme a nehádáme se kvůli zbytečnostem. Možná bych si s ním o tom znovu promluvila, že se snažíš na to zapomenout, ale pořád tě to trápí, ale hlavně v klidu, aby se nenaštval, mohl by ti zopakovat že to nic nebylo a budeš v klidu.

  • tak takovyho chapa bych nechtela ani zadarmo ,to bych nesnesla .. mas muj obdiv

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist