Přítel na mě nemá čas

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391564 18.7.2018 18:47

Ahoj, poslední dobou na mě přítel nemá čas, chci se vidět v týdnu, řekne, že nemůže, že je na brigádě.. to chápu.. chci se vidět o víkendu, řekne, že je unavený jak celý týden makal, tak navrhnu třeba jen ležet a koukat na filmy, ale být spolu, na to mi řekne, že mu ani není moc dobře a večer vidim fotku na instagramu jeho přátel, jak je tam s nimi, už jsem mu o tom psala, řekne mi vždycky že ho překecaj.. ale už jsme se neviděli tak 2 týdny.. jak dál? Psychicky jsem slabá a rozchod bych nezvládla..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozíď sa s ním ty :-) Očividne sa to snaží nejakým spôsobom ukončiť, keď to urobíš ty, pekne ho vyšokuješ. A samozrejme, že to zvládneš, netreba si pri každom chlapovi myslieť, že je ten jediný a posledný, to je to najhoršie, čím my ženy trpíme. V mori je kopa ďalších rýb, nemá zmysel ťahať vzťah, v ktorom si ostala sama... Nájdi si niekoho lepšieho, nie takého debila, čo sa ani nevie normálne rozísť s holkou a takto sa strápňuje.

  • Řekla bych,že nemá koule na to, říct ti do očí že je konec... Když mi bylo ...náct,taky jsem na pár takových narazila.
    Když jsem se s tím setkala poprvé, snažila jsem se to řešit a zeptala se dotyčného, zda si myslí, že to má takhle cenu. A jeho odpověď? Že si právě myslí, že to už cenu nemá... Trochu mě ta odpověď zaskočila... Pak jsem pochopila,že jsem mu to strašně ulehčila.
    I když jsem ještě měla štěstí na další dva takovéhle floutky, už jsem jim to ale neulehčovala. Jeden byl překvapený, když se mi skoro dva měsíce takto vyhýbal, že jsem s ním už nepočítala... Do dnes nevím, co si myslel, ale ještě po 10 letech se občas ozval a snažil se :-)
    Otázka je,jak dlouho jste se vidali a kolik vam je... V určitém období života se takhle ti nevycvalani kluci asi bohužel chovaj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist