Přítel mi vyčítá, že nemůže být u nás a že mi sex nic nedává

Otázku položila: Anonymní uživatelka #202862 11.8.2015 10:57

S přítelem jsme spolu přes rok. Mně je 19 a jemu bude 20. Každopádně poslední dobou nevím, co dělat. On mi neustále předhazuje, jak přítelkyně jeho kamarádů jsou prostě lepší. Že mohou být u nich doma, že chtějí víc sex apod. Přítel u mě doma být nemůže, protože bydlím jen s mámou a ta si to nepřeje. Navíc máme miniaturní byt, kam se sotva vejdeme. Ohledně toho sexu je problém v tom, že z něj nic nemám, nic mi to nedává. Když tohle příteli řeknu, tak mi řekne, že chyba je jen a jen na mé straně. Já se mu snažím vyhovět, takže ten sex třeba 2x do týdne je, ale já na něj chuť vůbec nemám, nevzrušuje mě to. Ale on mi to stejně pořád vyčítá, že nejsem normální apod. Co by jste na mém místě dělaly vy?

  • 15.08.2015 18:34:38 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.08.2015 18:34:38 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Single11.8.2015 11:23

    Já bych si našla jiného a tohodle pustila k vodě. Neváží si Tě už teď a to si nezasloužíš. A možná až potkáš toho pravého, tak Tě i sex začne bavit;-)

  • měla jsem několik partnerů a sex mi taky nic neříkal, dělala jsem to jen kvůli nim. taky jsem si roky myslela, že je to moje vina. Pak jsem potkala manžela a hned od druhého třetího sexíku to začalo být úplně super. až s ním jsem měla poprvé orgasmus. hned mi došlo, že pokud to partner umí a dělá to hlavně aby ty jsi byla šťastná, pak to může být i bezva. možná by nebylo na škodu říct mu, že chyba je nejspíš na jeho straně, když myslí jen na sebe, jak by tě to proboha mohlo vzrušovat!!!! a já si taky nemohla vodit kluky domů a žádný to neřešil, aspoň to bylo dobrodružnější... poslala bych ho k vodě a hledala dál.... on tam ten pravý někde je!!!

  • je vidět že mu jde asi jen o sex takže ruce pryč od něj bych udělala já.aby m tohle říkal tak to fakt ne a pokud to chceš nějak změnit promluvte si.

  • Martasek8911.8.2015 11:17

    Pokud nechápe, že u vás být nemůžete a že prostě Ti sex nic neříká, tak nezbyde, než si najít někoho, kdo to bude chápat. Bohužel ne každého sex nadchne, nebo ho musí mít třeba denně, že ...

  • Přítel by měl mít pro tebe trochu pochopení. Pokud je ti 19, bydlíš s mámou, tak by sis s ní o tom měla promluvit. Na kluky už máš čas, a ona by ti je neměla "zakazovat". Pak by to měl pochopit i tvůj přítel. Přeci jenom má mamka o tebe třeba strach, ale pokud na tebe přítel takhle tlačí, tak se s ním dál netrap a počkej na takového, se kterým budeš šťastná, který na tebe počká až s ním třeba ten sex budeš chtít. Až najdeš toho pravého, tak najdeš v tom smysl. Uvidíš. :-)

  • Vykašlat se na něj ;-)

  • Pokud ti tvrdi,ze je tvoje chyba ze ti sex nic nerika, promin,ale je to jen egoistickej blb,kterej mysli jen na to,jak ho do tebe strcit a vic nic.. :-o
    Bylo by zahodno priteli vysvetlit, ze Ty proste nejsi jako "Mana od Franty", ktera to a tamhleto a mel by to zacit respektovat a ze v sexu by se mel taky zacit snazit o to, aby uspokojil i tebe a ne jenom sebe. Neni to jenom o nem... Musi zacit respektovat tebe a tvuj zivot... Ze bydlite s maminkou v malem byte kde byste absolutne nemeli soukromi... Apod... A mamince zase vysvetlit,ze bys rada pozvala pritele napriklad jen na veceri,... Prece jen jsi uz dospela ne?

  • Ano souhlasim s holkama....rozesla bych se s ním. Jestli mu jde jen o sex, tak to neni dobre a jen by te to trapilo...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist