Přítel mi to dělá jen tehdy, když mu o to řeknu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368131 19.10.2016 17:12

Přítel mi jednou při tom když mi to dělal pusou řekl že myslel na něco z minulost, chtěli jsme se milovat. Ale mezi tím co mi to dělal mu uplně slehl... Asi se mu to nelíbí nevím :( Skoro nikdy mi to nedělá a musím ho vždy poprosit... Jinak sám od sebe ne, hygienu dodržuji, jsem upravená.. u jiných dříve neměl problém.. co s tím ? :(

  • 19.10.2016 18:18:34 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 19.10.2016 18:18:34 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsou muzi, kteri v tom proste nemaji zalibeni. Jestli to tak je, je treba to respektovat 😉

  • Já bych si s ním sedla a promluvila s ním. Zeptala se ho, jestli ho něco trápí, jestli bys mu s něčím mohla pomoct..

  • Francy19.10.2016 17:31

    Co myslíš tím, že si vzpomněl na něco z minulosti? Nějaký problém při orálním sexu u bývalé přítelkyně (pokud ji měl)? Pokud ano, chce to si o tom promluvit, nikdo ti tady neřekne jaký má v sobě blok. Na druhou stranu píšeš, že když si o to řekneš, tak ti vyhoví. On se také ptá, v případě že mu orální sex oplácíš, nebo začínáš sama?

  • Mi to udělal jednou...za rok a půl...už se nesnažím o to žádat...
    Ale promluv si s ním o tom....nějak mile, nebýt naštvaná, ale že potřebujete důvěru, ať se svěří...
    Držím palce!!! :-)

  • Ahoj, možná už je poněkud pozdě na odpověď, ale pokud ne... tak některé muže to prostě hned nenapadne, ber to tak, že ti nemůže číst myšlenky a trefit se zrovna do nálady ženy nebo do její chuti je složité...a ptát se pokaždé jestli ano nebo ne je blbé. Některé to zase ale baví a tak to dělají automaticky - jen je prostě nesmíš házet do jednoho pytle, pokud víš, že mu to musíš říct, aby se do toho pustil, tak to mu to prostě musíš říct - nic špatného na tom není.
    Ale ještě dodám... to, že mu během toho opadne je naprosto normální, neznamená to, že by se mu to třeba nelíbilo je to ale mužským mozkem...chlap se umí opravdu soustředit jen na jednu věc a pokud se soustředí na tebe - je logické a normální, že mu opadne... protože dělá dvě odlišné věci, které mozek v tom okamžiku neumí zpracovat. A taková základní univerzální rada...nikdy neupozorňuj na to, že mu opadl...chlapi jsou na tohle citliví a tím se to akorát dorazí, prostě mu začni věnovat znova... u nás chlapů je to snažší než u vás ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist