Přítel mi řekl, že spal z více než 40 ženami... je to moc?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32904 3.11.2012 10:18

Ahoj holky, spíš taková anketka...
Můj kluk se mi svěřil, že dosud spal s více než 40 ženskejma... Teda hodně mě to šokovalo... Prostě si myslím, že to je moc. Měl dost bouřlivý období, pak měl dlouholetej vztah a prej se uklidnil.. Je mu 23... :D
Tak co, je to tak moc, jak si myslím? Jak jsou na tom se zkušenostma vaši protějšci?? ;-) :-)

No a zároveň se mi svěřil, že se bojí, že se to období vrátí, což mě šokovalo taky... :-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak teď jde o to, jestli nekecá... oni kluci rádi machrujou. 40 je opravdu velké číslo a myslím, že to je dost nezodpovědné a šílené, jakou má asi takovej kluk u vás ve městě pověst? To si přece ty holky nakonec řeknou....
    Ty takového kluka chceš? Jsi si jistá, že vždycky použil kondom? Abys od něj ještě něco nechytla s takovou promiskuitou je to dost dobře možné, bůhví s jakejma holkama spal....
    No a to jeho prohlášení, že se bojí, že se to období vrátí... to je dost padlé na hlavu a evidentně si jistí zadní vrátka, aby mu pak stačilo ti říct "já ti to říkal"..... Já bych takového kluka nechtěla.

  • Taky bych řekla, že je to moc, na to, že je mu 23...záleží, jestli to tebou končí a budeš jeho poslední a nebo v tom míní pokračovat...to že ti řekl, že se bojí, že se to vrátí je dost šílený a hrozný....co tím jako chtěl říct? že až ho nebudeš bavit, že začne spát s dalšíma a pak ti řekne...já jsem ti to říkal? nevím no, já bych byla dost na vážkách...

  • Tak 40 zenskych mi taky prijde hodne. Zvlast kdyz je mu 23... Popravde radsi ani nevim, kolik zenskych mel muj pritel. Vim o par vaznejsich vztazich i o nejakych dobrodruzstvich z diskotek, ale presny cislo netusim. 40 by jich asi nebylo :-D priteli je ale 42, z toho jsme pres 4 roky spolu :-)

  • Mně 40 příjde hrozně moc a takovýho chlapa bych nechtěla. Obzvlášť, jestli si sám není jistý, že toto období u něj už skončilo. Jsem moc ráda, že jsem byla manželova první a věřím tomu, že i poslední.
    Nezatracovala bych ho pro tak velký počet, minulost je minulost, ale bála bych se toho, že sám si není jistý, že už je to vše za ním. Záleží na tobě, jestli mu chceš věřit.

  • Proč se vůbec o takových věcech bavíte?? K ničemu dobrému to stejně vést nemůže. Jen by mě zajímalo, jak jsi s tou informací naložila... Já bych sebrala sebe i jeho a šupajdila na veškerá možná vyšetření pohlavně přenosných chorob... On by se při čekání na výsledky HIV možná zamyslel nad tím, jestli v tom chce pokračovat tímto tempem ;-) a ty si rozmysli, jestli chceš čekat, čím tě jednou nakazí.

  • docela mě to šokuje , a nemá moc bujnou fantazii ??? Jako jestli jen nemachruje ... to mě přijde pravdivější !! Jinak mému přítelovy je 21let , mě je 23 ..jsem jeho druhá sexuální přítelkyně :) on můj 4 kluk ... takže si myslím, že spíše jen kecá .... a pokud ne , já bych se s tím nedokázala smířit ... a nevěřila bych, že nemá nějakou pohlavní nemoc ... prostě důvěřuj ale prověřuj ;-)

  • Myslím, že se jenom chvástá..;-) Ve 23 letech je to ještě takový ucho a nejspíš má potřebu dělat dojem...:-)

  • Taky mi přijde 40 na 23 let moc. :D Mně je skoro 19 a spala jsem se 3ma. :D :D A víc už jich asi ani nebude. :) Měla jsem sice jedno období dost úletů na diskotékách apod., ale to byly jenom líbačky... :D Ale mohl mít prostě jenom bouřlivé období, je důležité, jak ho znáš, jestli už se vyblbnul a bude ti teď věrný. Jestli je to spolehlivý a správný chlap, tak bych neřešila, že jich měl 40, přece jenom, bylo to ještě před tebou.

  • Přesně 40 žen? Nebo si to zaokrouhlil? :) Já bych to asi nepřekousla, už kvůli tomu že je tak mladý a už má tolik zkušeností za sebou. Nechápu jak to mohl stihnout :D Hlavně bych se v tom být tebou nějak už nešťourala. Navíc nikdy nevíš, jestli to jeho "období" opravdu zkončilo či jestli znovu nezačne. Hlavně by se měl nechat vyšetřit, jestli si takovým lehkovážným způsobem života napřivodil ještě nějakou pohlavní nemoc ...

  • petulinkaa133.11.2012 13:04

    Heled,reknu to asi takhle,bud za to rada.Mluvim ze sve zkusenosti,nemela jsem malo chlapu,nevim,nekdo to nazve,ze jsem byla kurva,ale ty to delaji pro penize,ja sex milovala a miluju a rada jsem si uzivala a kort,kdyz jsem byla sama,takze mam priblizne cislo jako tvuj partner a to mam za tri roky,protoze v 18ti jsem se usadila s nynejsim manzelem a muzu ti rcit,vim jedno,zkusila jsem to co jsem chtela a najit bych nenasla nic co bych nezazila,takze by me nevera opravdu nelakala,uzila jsem i za svobodna,bez zavazku,vybourila se za coz jsem moc a moc rada a nyni si 6let uzívam s manzelem :-) ten o vsem vi a neresi moji minulost,vi ze sex mam rada a ze na tom nevidi nic spatneho,kdyz jsem byla sama a uzivala si,ba naopak byl rad za velkéééé zkušenosti :-D a hlavne,minulost se resit nema holka,co bylo to bylo a bud s dotycnim clovekem si a milujes ho nebo ne,ale štourat se co bylo,to je kravina! takze za me...bud rada a to jestli je vyboureny musis poznat a hlavne to musi vedet on sam jestli se s tebou uz usadil :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist