Přítel mi lhal

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176642 12.10.2016 12:03

Ahoj holky,
vím, že takové diskuze na toto téma tu asi jsou, ale nevím co dělat. Přítel mi teď dost zalhal a když nad tím přemýšlím, tak občas i zalže, a nevím co dělat :/ Se svoji nejlepší kámoškou jsem to řešila, ale ráda bych asi aj slyšela názor Vás nezaujatých lidí-žen.
Tak k věci, kde začít, - Přítel normálně přes týden pracuje a včera byl doma, že má práci z domu (jinak momentálně bydlíme každý u svých rodičů), psali jsme si, jak toho má hodně a že se mi pak později ozve jak to dodělá. Nic se k večeru nedělo, tak jsem mu napsala a neodpověděl, říkám si, bydlíme kousek od sebe, skočím do auta a dovezu mu dáreček co jsem mu koupila, že ho to potěší. Jedu k nim a auto není doma, říkám si, asi jeho mamka někam jela. Ale vidím přes okno, že jeho mati je doma a on nikde. Tak jedu dom a do té doby se mi ozval, jak je doma, že je unavený a kouká na nějaký seriál. Což mi nedalo, přeci jen jsem se mohla přehlídnout, tak jsem tam jela znova, koukala přes okno do jeho pokoje a tam nikdo nebyl, píšu mu co dělá a on že leží v posteli a píše se mnou, klepu na okno a tam nikdo, prostě lhal a doma nebyl. Když mu píšu, že za nim dojedu, tak strašně jak ne, že je unavený a nervozní ze zítřejšího jednání, že se uvidíme další den. Tak mu píšu, že je to kousek, že tam jsem hned a na to mi hned volá, že proč na tom tak trvám, že je utahaný a že se půjdu koupat atd..Tak si píšeme na fb a já později, že bych za nim dojela jen na otočku, tak najednou po jedné hodinně ranní, že teda mám přijet, jedu k nim s domněním, že třeba auto je v servisu a on byl fakt celou dobu doma a křivdím mu, a ono ne, auto najednou poslušně v té noci doma. Když mu to píšu, že najednou je doma, tak se na mě málem osočí, co si vymýšlím. Zdůvodňuje to argumentama, kterým ani nevím zda mám věřit.
Už párkrát se talo, že mi zalhal, co si jen tak vzpomínám z dřívější doby, tak třeba měly mi dojít peníze z jedné brigády, ale paní to asi spletla a poslala to příteli na účet, ten mi tvrdil že to tam nemá a že mu ještě nic nedošlo, ale už jsem věděla že lže a když jsem se mu koukla na účet, tak ty peníze tam už před týdnem došly, ale za něco se mu strhly a dal mi je až později, až je měl…. a dál třeba, měli jsme na bývalém bydlišti sekačku a říkám, že ji prodáme, že peníze se hodí, tvrdil jak to zařídí a bla bla, trvalo to dlouho, tak jsem na to bývalé bydliště šla, že ji na fotím a dám na net, dojdu tam a sekačka nikde, na jeho dobrého známého jsem zkusila vybalit, že vím, že tu sekačku prodali a on jak si myslel, že to vím, mi vše řekl, jak ji před 14dny vezli do obchodu prodat. Tak když jsem to na něj vybalila, ještě se na mě osočil, jaká jsem kráva, že to není pravda a přitom se mi díval do očí. :( S přítelem jsme 3 roky a mám ho ráda moc, ale toto už nedávám, už nevím, zda mu věřít a on se mi diví.
Omlouvám, že je to tak dlouhé psaní, ale asi jsem to ze sebe potřebovala dostat a svěřit se.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lže, lže jak tiskne a je to pravděpodobně i trošičku chorobný lhář...tohle bych neměla zapotřebí analyzovat každé jeho slovo a zjišťovat, co je skutečnost a co ne...věř, že když poznáš někoho spolehlivého, tak je to strašná úleva...sama před sebou si to přestaň obhajovat a jednej racionálně, sama víš, co máš dělat...do budoucna žena potřebuje spolehlivého chlapa! to bys měla mít na paměti! ;)

  • Holka on lže tak pryč od něho. Ale nad svým chováním se taky trošku zamysli. Kdyby mě tímhle stylem stíhal můj mladej už bych asi dávno utekla. Nevím, jak to mezi váma je, ale přijde mi absurdní, že ti řekne, že je doma a nemá čas a ty tam jdeš. Pak neleníš a jdeš tam znovu, klepeš na okno a vyzvídáš a čekáš jestli ho načapeš při lži. Když víš, že ti lže tak se s ním prostě rozdejdi. Určitě se přesťaň ztrapňovat před svým okolím. Ubližuješ tím hlavně sama sobě. ;-) Vždyť na světě je takových chlapů... A může-li žena vyměnit muže po 15 letech tak tvoje tři jsou "sranda". Představ si, že by takový vychovával tvoje dítě a co by ho naučil? Lhát a to bys chtěla??

  • vztah bez důvěry fungovat nemůže. nikdy! ty mu nebudeš věřit a jemu bude vadit, že se chováš jak stíhačka. pokud by ti nelhal, řekla bych ti ať mu dáš důvěru a zapracuješ na sobě, ale takhle.... on ti lže, krade ti peníze (vrátil by ti je ikdybys ho neusvědčila?? kdybys na to nepřišla a nevěděla to??) odejdi od něj a neponižuj sama sebe tím, že s ním zůstaneš. odejdi dokud nemáte nic společnýho-děti ani majetek. a taky zapracuj sama na sobě abys dokázala tomu příštímu věřit a automaticky ho nekontrolovala jak to děláš teď, pro vztah je důvěra základním kamenem;-)
    PS: na nic bych s rozchodem nečekala a nenechávala se ani ukecat nic. prostě definitivně konec a tečka. lže ti o financích, to smrdí zadlužením v budoucnu a startovat do života s dluhama svýho ex opravdu není ideální volba

  • Ahoj, a muzu se zeptat kolik vam je? :) Ja mela podobneho kluka, byla jsem mladounka, bylo mi 17 a jemu 19. Byl to chorobny lhar. Lhal i kdyz vubec nemusel a nejen mne. Bylo to podobne - napsal mi, ze jde spat, a dalsi den na FB fotka s kamaradem z hospody. Pritom by mi vubec nevadilo ze sel ven. Jednou se me jeho mamka ptala, jak jsme se meli na oslave narozenin me kamaradky. Koukala jsem na ni s otevrenou pusou - jaka oslava? jaka kamaradka? Vymyslel si to, aby byla jeho mamka klidna ze je se mnou a pritom byl nekde parit (coz ja jsem vedela)... Proste mag*r. Ver mi, nestoji to za to, jak si potom toho cloveka vazit kdyz jeho slovo nema zadnou vahu? Chlap ma byt charakter a to tihle notoricti lhari nejsou :(

  • medulinek12.10.2016 21:29

    jak tohle znam,zit s chlapem pred kterym jsem musela schovavat potupne kazdou korunu a stejne ji pokazde nasel,obral me a jeste tvrdil jak ne. jenze ja tenkrat nemela kam jit,ty s tim problem nmas,nevahej.

  • 8-o na rovinu bych mu tohle řekla,a dala nůž na krk ze bud bude upřímný,a nebo konec,já bych s takovým chlapem nevydržela, asi ma nějaké finanční problémy o kterých s tebou nechce mluvit třeba z důvodu ze se stydí,ale lhát se nemá i když je člověk ve srabu.

  • bestie12.10.2016 13:20

    Je škoda, že jsi to na něj nevybalila hned, když jsi stála před jeho domem a on tam nebyl. Z toho by se neměl jak vykroutit. Jak píšou ostatní, nejdřív bych se snažila zjistit důvod a podle toho bych jednala.

  • Xzipp12.10.2016 17:04

    Upřímně by se mi už nechtělo být dál ve vztahu kde nemůžu druhymu duverovat:(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist