Přítel mě už nepřtahuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54038 23.6.2012 11:55

Ahoj, mám takový trochu zvláštní problém. Mám přítele 2 roky, vím že je to partner do budoucna, je zodpovědný, nehádáme se a je i fakt hezký apod.., ale v poslední době mě úplně přestal přtahovat, když máme mít sex, tak mě už vůbec nevzrušuje, nevím co s tím a docela mě to trápí.., ale možná je to tím, že mám i takového "kamaráda" a s nim to mám zas tak, že jednu dobu se mi strašně líbí, chtěla bych s ním být, ale někdy si řeknu, přece s timhle klukem bych nevydržela, jestli mě chápete.., asi nevim co chci, ale zajímaly by mě vaše názory prosím...je mi 20, tak snad to nevyznělo moc pubertálně:-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě se zdá, že už prostě opadla ta "zamilovanost" a teď to buď přejde v lásku, nebo to přestane fungovat. Takovéto "divné" období jsem taky zažila a taky asi po dvou letech vztahu. A taky jsem měla i myšlenky na jiného chlapa. Chvilku mi trvalo, než jsem si to srovnala v hlavě (pár týdnů) a pak mě i přítel začal zase přitahovat a vše bylo ok, teď jsme spolu přes 5 let, jsme manželé a čekáme mimi :-)
    Takže moje rada: Neudělej teď nic čeho bys litovala (rozchod, podvádění...), hledej na příteli to hezké, vzpomínej jak jste se spolu měli dřív a zamýšlej se, co chceš do budoucna. Pokud jde o sex, tak bych mu klidně řekla, že máš teď divné období, a že bys chtěla alespoň týden (dva) od sexu pauzu. Zaprvé bude zajímavé sledovat jak na to reaguje, co si o tom myslí a jak se k tobě bude chovat (což opět pomůže ho poznat takového jaký je) a taky si myslím, že po krátké pauze tě zase přitahovat začne :-)
    A nebo to taky u tebe může být uplně jinak, ale každopádně bych hned nezahazovala 2 roky vztahu, až kdyby to snad nešlo delší dobu překousnout

  • Já mám "lepšího" kamaráda rok a půl... Mám ho moc ráda,přesto jsem teď začala poznávat jiné kluky a každej je lepší. Je to asi tim, že je novej...Nedokážu si představit žít s někym, ke komu už necítim tu přitažlivost, no aale mám to podobně... :( :-( 8-.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist