Pritel mě podvedl na rozlučce se svobodou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #260377 10.8.2020 18:44

Ahoj holky, pritel mi rekl ze mě podvedl na kamarádove rozlucce se svobodou, absolutne nevim jak se k tomu postavit, co si myslet, rekl mi ze to byl jen zkrat a ze ai to bude vzdycky vycitat a ze ho to bude mrzet cely život. Nezazila jste nektera neco podobneho? Rikam si byla to jednorázová blbost, nestýkal se nikdy s žádnou krome mě ani si nepsal nic. Jen toto.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack10.8.2020 20:13

    Asi jsem stará škola, ale já bych nevěru neodpustila. Nikdy! Byla by to pro mě ztráta důvěry a velké zklamání. I kdybych mu odpustila, pořád bych na to musela myslet. Alkohol neomlouvá. Pokud by tě opravdu miloval, tak by to nedopustil.

  • A čo konkrétne sa stalo? Určite by som k tomu pristupovala inak ak šlo o nejaké dotyky a bozky a inak ak došlo na sex.

  • Asi bych hodne uvazovala, i v pomeru na to v jake fazi vztahu jste (jak dlouho a tak). Nerozebirali jste co se delo, takze klidne mohl myslet překročením hranice uz jen to ze se s ni treba libal.
    Lide delaji chyby. Dulezite je jestli si z toho vezmou ponauceni do budoucna.
    Ja třeba chybu udelala (ne sex, nicmene duvera byla narusena..), dostala jsem novou sanci. Je tezke se i tak s tim srovnavat, hlavne pro protejsek, ale uz nikdy nechci podobnou chybu udelat, vim co v zivote chci.. A jemu vdecim za to ze vse nezahodil, vazim si ho za to.
    Fakt to promysli, ja jsem za druhou sanci, pokud jinak nemas pocit ze by se to melo opakovat.. Ukoncit to muzes vzdycky..
    Drzim palce.

  • Po přečtení odpovědí bych odpověděla z mého pohledu následovně:
    Jestliže se něco stalo na striptýzu, tak si taky nemyslím, že by to zašlo někam daleko. Striptýz je jen na dívání, co vím. Pro mě je ta hranice asi v kontaktu, dotecích, intimnost, sex... Pokud se s někým "vykousne" v rámci opilosti, tak budiž. Bývalý přítel mě tehdy taky podváděl. Párkrát tak, že se stýkal s jinou. To jsem omluvila, protože to byl jakože začátek vztahu a ještě měl pořád dvířka otevřená... Pak se s jednou vždycky na akci vyspal (to mi pověděl až po x letech). Jindy, že se s nějakou líbal na akci. Dalším oplzle vypisoval... Pořád jsem odpouštěla a pořád se to stupňovalo protože "Aha, takže když mi to prošlo jednou, projde to i podruhé, potřetí..." Má důvěra byla popravdě pryč už hned s tím prvním úletem. Každá holka pak byla hrozbou a já byla časem za histerku a stíhačku.
    To, že vám to pověděl naopak chápu. Vám to sice přidalo vrásky, ale ho to trápilo, věděl, že dělal chybu a byl upřímný. Nebo byste se to raději dozvěděla časem nějak omylem mezi řečí jeho kamarádů? Určitě ne.
    Já bych tedy příteli pravděpodobně odpustila, ale zase ne jen tak, aby vážně nepřišel na to, že je pro vás zahýbání v pohodě. Sama uvidíte časem, jak se na něj budete dívat, co budete cítit, jestli jste z něj nervozni, nebo jste se přes to přenesla. Já to totiž nedokázala. Držím pěsti. :)

  • Francy10.8.2020 19:06

    Na svatbu bych rozhodně neměla náladu ani chuť, zrušila bych ji a řešila, co bude se vztahem dál. Mrzí mě taková situace :-( Ale alkohol neomlouvá, já bych nevěru neodpustila.

  • Mě by hrozně zajímalo, proč Vám to říkal. Podle mě je to hrozně sobecký svoje výčitky svědomí hodit na toho druhého.
    Ale jinak bych to moc neřešila, to se přeci v životě stane každému. A pokud chce být s Vámi a nebuduje jinde vztah, tak v tom nevidím problém. Důležité podle mě, jestli se na partnera můžete spolehnout, atd.. Jsem s partnerem 15 let a vzájemně fakt neřešíme, jestli někomu jednou za rok v opilecké agonii "ujedou kecky". Důležité je, že táhneme za jeden provaz a můžu se na něj spolehnout. Když pak někdo udržuje jiný vztah to už je podle mě fakt blbě, ale jednorázovku je podle mě zbytečný řešit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist