Přítel mě podvedl a teď čeká dítě 2

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394106 11.7.2018 17:12

Ahoj holky, před pár dny jsem tu psala ohledně svého partnera, který mě podvedl a čeká se slečnou dítě. Moc děkuji za odpovědi. Včera jsem se s ním rozešla. Dopoledne se jel na “těhotnou” domluvit se o budoucnosti. Prý je ve šestým týdnu, to by odpovídalo. Když byl pryč, tak jsem se mu podívala do počítače a zjistila jsem, že si sní tajně píše. Psal ji, že ji v tom nenechá a že za ní bude jezdit a podporovat. Taky ji psal, že toho nelituje. To mě docela překvapilo, protože mě říkal něco jiného. Když večer přijel domů, zeptala jsem se na čem se domlouvali, nic mi neřekl a šel se umýt. Já jsem mu už předtím jeho veci naházela do tašek a do kufrů a nechala je v kouplně. Když vyšel, tak jsem ho z bytu vyhodila. Nevím jak to bude teď. Samozřejmě jsem smutná a nešťastná, ale bude to lepší takto. Máte někdo zkušenosti? Musí mi něco platit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobře jsi udělala. ;) Asi to teď bude těžší, ale určitě to zvládneš. Když si s ní tajně psal a ještě každý tvrdil něco jinýho, to je fakt podrazácký. Zkušenosti nemám, ale myslím, že pokud je v rodným listu dítěte tak by měl platit alimenty. Snad k tomu někdo řekne víc.

  • vilamotylkova11.7.2018 19:04

    Priznam se,ze tohle jsem tedy necekala. Ale aledpon se to vyresilo velice rychle. Nyni je potreba zajit na socialku,kde mas trvale bydliste. Vem si rodny list male. Pozadej je o pomoc,oni s tebou sepisi zadost o svereni male do pece a take o alimenty. Nelekej se mala bude na chvilku papirove sverena socialce,nez probehne soud. U soudu se krom svereni a alimentu bude resit styk otce s malou. Vse ti vysvetli a poradi na socialce. Rekni tam uplne vsechno,ze te podvedl,ceka s ni dite a ze od vas odesel. U soudu bude krom tebe a otce - socialni pracovnice. Ja doporucuji - z vlastni zkusenosti,pro pocit,ze na toburzu nejsem sama a i v pripade potreby by zasahl pravnicky - vzit si pravnika. Neco to stoji,ale ja byla rada. A jinak - jak se otec zachoval, tak by ti to udelal znovu a at si takoveho chlapa slecna necha. Ted musis byt silna kvuli male,nejaky cas to bude trvat,ale pak uvidis,ze po zemi chodi mnoho skvelych chlapu ;-)

  • Owerri11.7.2018 21:42

    Wow, tak tohle jsem nečekala! nechápu, jak někdo může být takový pako, aby ve fungujícím vztahu s půlročním dítětem vypisoval nějaký holce, oprcal ji, ještě k tomu udělal dítě a pak takhle! a všemu nasadil korunu tím, že ti takhle lže! Jak si to představoval? že to bude hrát na obě strany? Ačkoliv jsem proti kontrolován telefonů a počítačů (co člověk nevidí, srdce nebolí, a jsem přesvědčená že vždycky je co najít...) tak v tomhle případě jsi udělala moc dobře, i s tím, že jsi ho vyhodila z bytu. Jinak neporadím, jen držím palce... taky máme půlroční holčičku a neumím si představit, že by mi chlap tohle udělal. Musela bych ho snad zabít.

  • Bohužel moc neporadím, ale jestli je to takhle, tak jsi udělala dobře! Drž se, bude líp. A na ten OSPOD určitě zajdi.

  • Risu11.7.2018 18:13

    Zajdi si co nejdriv na OSPOD a zazadej o svereni ditete do pece a pak o alimenty na malou. Pokid je teda v RL.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist