Přítel mě nepřitahuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377444 3.2.2018 11:40

Dobrý den,
mám takový menší problém. Skoro pokaždé, když se s přítelem snažíme mít sex, tak to nejde. Prostě nejsem dostatečně vzrušená, předehry jsou krátké a nijaké, takže se k sexu většinou nedostaneme, protože prostě nejsem otevřená. Bojím se to přítelovi říct, aby se nenaštval nebo ho to nemrzelo.. ale takhle už to dál nejde, začínám se kvůli tomu cítit dost trapně a nemožně. Náš vztah je jinak ale perfektní a nechci se s ním rozcházet jen kvůli tomuhle.
Není tu někdo, kdo měl podobný problém a ví, co s tím? Moc děkuju předem za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cim pozdeji to budes resit, tim hur. Myslim ze pritel to na tobe stejne pozna. Myslis ze chlap nepozna, ze zenska neni vzrusena? Res to co nejdriv, jinak vas to semele..

  • zkus mu říct, že potřebuješ delší předehru a třeba mu i navrhnout co konkrétně. láska je sůležitá a ta vám funguje, ale chce to ještě špetku vzrušení a jiskření. co třeba zkusit společný víkend někde v hotýlku;-) hlavně se zamysli v které době to přestalo fungovat?? nemáš třeba moc velký stres v práci? nebo nějaké neshody s ním?? a jen tak pro zajímavost, jak dlouho spolu jste??

  • gimi3.2.2018 11:51

    Jak jako otevřená? :-o Nezbude nic jiného, než mu to říct, jinak se to těžko změní...

  • Tak tohle je dost zavazny problem. Dva jsou prece spolu predevsim kvuli tomu, ze se pritahuji, jestli tomu tak neni, tak neexistuje rada jak to spravit. Pozdeji to pro tebe muze byt utrpeni a pritel to pozna.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist