Pritel me nedokaze uspokojit, a ani se nesnazi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #353506 9.8.2016 15:59

Ahoj,potrebuju poradit...uz nevim co s pritelem.Ma dve prace,nekdy pracuje i 7 dni v tydnu,mininalne dva dny v tydnu jede nonstop,vyspi se jen par hodin.Ma jak psychicky,tak i fyzicky narocnou praci,do toho ruzne starosti (bydleni,ksefty bokem atd.) a nema vubec chut a myslenky na sex,protoze je vecne unavenej.To je ale fyzicka stranka...po te psychicke - mam problem s tim,ze se nedokazu udelat normalne,zezacatku se snazil me udelat rukou,ale neslo mi to protoze nevedel jak na me a nebo to trvalo dlouho tak ted kdyz uz jsem ho "premluvila" k sexu,on rikal ze nechce,ale ten dole chtel :D takze jsme hupsli na to,ale pak jsem chtela aby me udelal a nechtel a to si myslim ze je ten pszchickej problem.Ze se boji ze to zase nepujde a nebo ze se mu do toho uz ani nechce protoze mu je jasny ze to nepujde a nechce se mu to ani zkouset.Nemam problem s tim si to pri sexu udelat sama ale v nejake pro me fyzickymoc nenarocne poloze,jenze kdyz je unavenej tak jsem vzdycky nahore a trvami to dyl nez mu,takze se udela a ja to treba ani nestihnu a tim to konci.Nechci ho premlouvat,vnucovat se,ale chtela bych aby sam chtel to zase zkusit s tim ze mu nejak pomuzu aby vedel jak na me,ale nevim jak ho k tomu "primet" aby chtel sam se to naucit.

  • 13.08.2016 15:48:37 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda vůbec nesouhlasím s názorem že by byl přítel sobec!
    Samozřejmě, neznám ho ani tebe, ale z toho, co píšeš, bych se rozhodně neodvažovala tohle tvrdit. Dnešní doba není snadná. Ano, nebyla nikdy, ale přijde mi, že nátlak na lidi v práci je větší a větší a bohužel se to podepisuje i na intimním životě dvou lidí. Podle mě je úplně špatně začít řešit to jak s přítelem okořenit a zlepšit váš sexuální život. Vy musíte vyřešit to aby přítel nebyl pod takovým tlakem, aby byl psychicky v pohodě a dobře naladěn a teprve potom se můžete vrhnout na dovádění a experimentování v posteli...

  • My se to "ucili" tak, ze mel prsty uvnitr a vlastne jsem si to udelala sama jeho rukou. Tim se pritel naucil, kde a jak to mam rada. A protoze ma nejradsi kdyz jsem nahore a tak ja se fakt neudelam nikdy, tak zaciname mnou. On se mezitim naladi a oba jsme spokojeni ;-)

  • Počkej, to je ale docela sobec! Přítel teď je taky hodně v práci, někdy jede i tři dny v kuse, ale pak ráno přijde a udělá mi snídani, jde se mnou ven, díváme se na film...i když jde večer zase do práce. Pak jsi jdeme třeba na dvě hodinky lehnout, ale když na sex má chuť pořád...jsme spolu tři roky a přijde mi, že ho vzrušuju pořád víc a víc...
    A hlavně ho baví vymejšlet pořád nový a nový způsoby, jak by mě mohl udělat...kolikrát jsem hotová já třeba třikrát, než on jednou...
    Mě by strašně nebavilo chlapa k něčemu přemlouvat, bych si přišla, že ho nepřitahuju. Mě se líbí, když si třeba vezmu nějakou košilku a on, jak mě uvidí, tak se na mě vrhne... Nebo se ho jen dotknu a zase...
    To bych asi nedala dlouhodobě takovej vztah...jestli ty jo, tak si teda dobrá, že se umíš takhle zapřít...:(
    Jo, koukám, že jsem vlastně moc neporadila...:D
    Tak možná by mu pomohlo mu pořád říkat, jak je dobrej, užasnej a perfektní...a možná i nějakej falešnej orgasmus hned jak na tebe sáhne (nadsázka) by mu zvedl sebevědomí...:)

  • Taky se přikláním k tomu, abys ho nějak povzbuzovala, ukázala, že se ti to líbí atd. :) Věř mi, že bude chtít využít každou možnost udělat ti radost :)

  • Já věřím, že je přepracovaný a opravdu se mu nechce, pokud skutečně tolik pracuje....
    Určitě bych zkusila koupit nějakou erotickou hračku a když by řekl že se mu nechce, tak bych se prostě otočila zády a začala si hrát sama pod peřinou, aby se nemohl dívat, ale aby bylo jasné co děláš :D To by mohlo minimálně probudit jeho zvědavost... a když by začal projevovat zájem, tak bych trvala na tom, že když teda chuť najednou dostal, tak žádné koukání zadarmo, ale ať tu hračku ovládá on :)

  • Ještě mu můžeš doporučit čaj z kotvicniku. Povzbuzuje jak fyzicky, tak libido a i na psychiku to účinkuje. Manžel by bez něho nefungoval, protože jede hodně nočních v práci, Pres den se moc nevyspí, k tomu zdravotní problemy. Zvětší se mu chuť, bude mu lip a užijete si to oba.

  • Zkusila bych ho navnadit tou košilkou hned, pěkně pomalu se začít hladit.
    Jinak stím, že máš problém se udělat dřív nebo hned jako on, prostě začni s předehrou u sebe - třeba ho to navnadí, když píšeš, že je spíš problém s hlavou než tam dole.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 570 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist