Pritel me nechce predstavit rodine

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 6.12.2012 10:29

Ahoj holky mam pritele zname se uz dlouho,ale rpitel ma vs obe nejakou zabranu a nechce me vubec predstavit sve rodine a ja vubec nevim proc kdyz mu rikam ze mit o vadi tak on ze to chape ale porad s tim nic enudela ja uz si nevim sama rady...chci abych znala jeho rodinu a chci mit normalni vztah jako ostatni me je 18 a pritelovi 19 dekuju az rady holky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Netlačila bych na něj kvůli tomu aby tě představil, ale kvůli tomu, aby ti vysvětlil důvod - proč tě nechce představit jako svou partnerku... Když už vlastně maminku znáš, jen ona neví o tom, že k sobě patříte. Já třeba mojí mamce představila nynějšího manžela jako kamaráda a časem jsem řekla, že spolu chodíme... Ale k tátovi (mám rozvedený rodiče) jsem ho vzala taky až po hodně dlouhý době a ani jsem nechtěla vysvětlovat, proč ho tam neberu. Taky jsem se "styděla" za tátu. On je takovej ten člověk co dělá že je strašně milej, vtipnej, ale pak dokáže člověka psychicky dokonale vydírat a zdeptat. Po představení manžel nechápal proč ho nemám ráda, ale časem pochopil. Teď už se s nim nestýkáme vůbec.

  • třeba pro to má nějaký důvod. Já byla v rodině teď už ex předvedena velice brzy a nebylo to dobré, jeho matka mě najednou začala kdečím úkolovat a byla by u nás nasáčkovaná snad denně, neměla kamarádky a tak si myslela, že ji budu rozptylovat já.
    Zeptala bych se partnera, co za tím je a snažila se to pochopit. Přece jen zná svou rodinu nejlépe a možná tě od nich chce z nějakého důvodui uchránit.
    V rodině nového přítele to bylo něco jiného, měla jsem malé dítě s ex a dlouho jsem se k nim nechtěla jet ukázat, přece jen mohli mít nějaké předsudky proti mě a dítěti. Tato návštěva dopadla skvěle, malého si celá přítelova rodina zamilovala a teď z nich má ty nejlepší prarodiče a tety a strýce. Jezdíme si k nim vždycky na víkend odpočinout a je nám u nich moc fajn. Ale to jsou úplně obyčejní lidé, na nic si nehrají, řeknou co si myslí a prožívají se mnou všechno těžké i dobré. Ale umí držet i dostatečný odstup, když je to vhodné a to si u nich cením nejvíc.

  • Já bych mu řekla, že netrvám na tom, aby mě doma představoval, ale ať teda vysvětlí, PROČ. Protože jestliže se s jeho mamčou už znáš, tak je to divné, že tě nechce vzít domů. Nešlo by už ani tak o představení, jako o to, aby tě brala jako nastávající snachu... Prostě bych na tvém místě chtěla za každou cenu vědět důvod. :)

  • Já měla kdysi taky jednoho kluka co mě nechtěl vzít mezi svou rodinu. Naštěstí jsem brzy zjistila proč - měl ještě jednu holku, kterou rodina znala, já byla "bokovka".
    Tím jsem tě nechtěla vystrašit. Ale myslím, že by sis měla s přítelem promluvit a zjistit pravý důvod, proč tě do rodiny nechce vzít. Vysvětli mu, že nemá důvod se stydět za rodiče a pokud to s tebou myslí vážně a váš vztah bude pokračovat, tak je stejně jednou poznáš (navíc pokud už mámu znáš, není důvod se na to vymlouvat). A taky mu popiš, jaké máš z toho pocity a že si taky můžeš začít myslet, že se stydí za tebe, nebo že tě napadají i takové věci, jako to, co se stalo mě...
    Snad tě trochu pochopí a alespoň vysvětlí své důvody.

  • Simea6.12.2012 10:31

    Ahoj, co znamena normalni vztah? Byt tebou netlacila bych na pilu, kdo vi jake to ma doma nebo jaky ma vztah s rodici. Ja pritele domu privedla po dvou letech vztahu.. Mame s rodici ponekud komplikovane vztahy a myslim, ze jeste pockat by vubec neuskodilo.

  • Osobně si myslím,že není v pořádku,proč ti neřekne důvod svého jednání.Kdyby byl starší,tak bych pochybovala,jestli není zadaný.Pokud muž ženu miluje,přirozeně dá okolí najevo,že k němu patříš-rodina,přátelé atd.U mužů to znamená,to je moje děvče,patříme k sobě.Určitě bych se s tím nesmiřovala a chtěla vysvětlení.Něco mi tu nevoní.Pokud by měl špatné vztahy v rodině-není přece problém se ti s tím svěřit....

  • Ahojky úplně vím jak se cítíš můj přítel mě seznámil se svojí rodinou až po 3letech vztahu :( pořád sem se ptala proč mě snima neseznámí proč se tomu neustále vyhýbá když on moji rodinu zná ...moc mě to trápilo byla sem z toho nešťastná a myslela si,že se za mě stydí...ale opak byl pravdou styděl se za svoji rodinu a já už dnes vím proč..sme spolu už skoro 9let ...ale určitě netlač na pilu nejspíš se něčeho bojí...ale dneska sem ráda,že mě seznámil až po takový době a pomalu mě připravoval na to jaká jeho rodina je...

  • Jak dlouho spolu jste?
    Já si myslím, že se stydí před rodiči... Jinak mě nic nenapadá. Já když jsem měla první vztah tak jsem doma přítele představila taky až tak po půl roce chození, protože jsem se hrozně styděla :) Nevím proč, ale prostě to tak je... třeba se taky stydí, netlač na něj...až bude chtít tak tě přece rodičům představí, neviděla bych to jako nějaký velký problém :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist