Přítel má děti z prvního manželství, se mnou má jedno a další dítě už moc nechce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #312314 2.12.2015 20:31

Ahoj holky prosim o radu... mam pritele je mu 41let mame ted spolu male mimi, kdyz jsme se poznali vedel ze chci dve deti,jenze on uz ma dva kluky z predchoziho manzelstvi a vsichni mu ted rikaji at neblazni mit 4deti atd... jenze jeho kluky mame velice malo a navic je to preci jine nebydli s nami. Kazdy do nej tohle huci a ja na nem zacinam videt ze uz moc nechce :( jeste jsme o tom ale poradne nemluvili :( navic ja nechci cekat dlouho,chci mit deti hned po sobe uz jen kvuli jeho veku prece jen 41 neni malo :( co vy myslite??? Je sileny kdyz ma chlap 4deti,kdyby bydleli s nami porad ale nebydli a to je podstatne, ja nechci mit jen jedno ditko :(

  • 03.12.2015 11:47:36 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 03.12.2015 11:47:36 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,podle mně byste se na okolí měli vyprdnout,není to jejich věc,záleží jen na tom,jak to cítíte a chcete vy. Na ničem jiným. Lidi si vždycky najdou něco co budou odsuzovat a na co budou mít chytrý kecy. Je to váš život. Zkus si o tom s přítelem v klidu promluvit a rozhodněte se bez ohledu na okolí :)

  • sisterrys2.12.2015 21:14

    Nevidím na tom nic špatného, sama jsem ze čtyř dětí a oba rodiče máme všichni stejné. Nejmladší sestře je 10, mamka ji měla v 41, taťkovi bylo 43;-).

  • Ahoj, mám kamarádku, jejímu muži je víc jak 41, z předchozího manželství má dvě děti a spolu mají další tři a ještě jednu dceru, kterou má kamarádka taky z předchozího manželství..a tu společnou třetí dceru porodila nedávno a to je mu asi těch 45, a divný mi to nepřijde teda vůbec :-)

  • možná si pod vlivem okolí začal uvědomovat, kolik je malé miminko starostí a spíše stojí o partáka, ve kterého to větší vyrůstá, aby s ním mohl podnikat akce, než být omezený v "rozletu" miminkem.
    41 není velký věk, manžel měl v době narození našeho dítěte dvě děti už dospělé a bylo mu 45. jde i o to, zda se na to manžel cítí (nejen fyzicky, ale i psychicky) a zda to zvládne finančně utáhnout (ono alimenty na 2 děti z předchozího, plus další dvě děti vaše a k tomu ty jen na rodičáku je přeci jen finanční zátěž, tak aby nebyl více v práci než doma).
    zvaž i ty sama, jak velké je dítko současné a jak moc by byly od sebe nyní a jak moc třeba za 2 roky (kolik bude tobě let). velká část bude ležet na tobě.
    takže starý určitě na další dítě není a pár let ještě nebude, ale je otázkou zda nezpohodlní, nebude to považovat za omezení a zda a jakým způsobem na něho bude působit okolí.

  • Ahojky, všechno je o tom,jak to chcete vy. Okolí si může myslet,co chce. Já mám 3 děti z prvního manželství a ted další miminko se současným manželem, takže doma budeme mít děti 4 :-) Můj bývalý manžel si ke třem klukům se mnou s novou partnerkou pořídil další dva.Takže má 5 kluků a to si je bere každý druhý víkend a má 4 dny na Vánoce, celé jarní prázdniny a 2 týdny v létě.

  • Ahoj, můj tchán ma 2 dospělé deti z prvniho manželství a když ho chytla druhá míza, s druhou ženou má 2 malé děti 1. a 4. třída... A teď bude dědečkem :-) děti si pořizoval,když mu bylo cca 45... ano,je unavenejsi,ale jinak vse zvlada :-) taky na tom nevidím nic špatného... Koukni v kolika letech si porizoval deti Gott, Menzel a plno dalších...

  • almi2.12.2015 22:47

    Ahoj. Můj brácha má tři děti z prvního manželství a se svou současnou ženou má další dvě. Takže na řeči vašeho okolí bych se vyprdla. Dej manželovi přečíst pár těchto komentářů a uvidí, že mít 4 děti se dvěma ženami není zas tak moc ;-)

  • petulinkaa133.12.2015 14:27

    manzel by se mel rozhodnout opravdu sam,nenechat se ovlivnit,musite vedet jak na tom jste,jestli to utahnete,nevim jak stare ma ty dve deti z predchoziho manzelstvi.Muj manzel ma 45let,mame skoro 3letou holcicku a druhy chce hrozne moc,z prvniho manzelstvi ma dceru 26let a syna 23 let.Tohle musi tvuj chlap proste citit,vek nehraje roli,protoze najedes i 20ti lety kluky,ktery jsou zase liny a pohodlny,takze o veku to neni ( nerikam v 70 ci 80ti ze :-D) bud chlap chce a proste tomu da maximum co muze nebo nechce,ale jinak nevidim problem,zkuste si o tom promluvit v klidu znova :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist