Přítel je poslední dobou chladný

Otázku položila: Anonymní uživatelka #234690 30.10.2016 18:59

Hezký večer všem,
s přítelem jsme necelý rok. Celý rok byl hezký dá se říci bezproblémový až na poslední měsíc. Partner z ničehonic začal být chladný, tvrdí že se v něm neco zlomilo zároveň tvrdí, že mě má rád,nechce vztah zahodit a záleží mu na mě. Když jsme spolu tak je to sice hezké ale cítím mezi náma něco jako zeď z jeho strany.. Nejde o to, že by chyběl fyzický kontakt..ten tam stále je objetí polibky atd. ale prostě něco z jeho strany je špatně. Sám neví co mu najednou ve vztahu chybí proč se v něm něco zlomilo... Bojím se aby nakonec se vztah nerozsypal., protože on neví co s tím a já žiju v nejistotě.. Nemáte někdo s tím zkušenost podobnou, nebo nějakou radu? děkuju všem

  • 01.11.2016 19:35:43 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 01.11.2016 19:35:43 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud se to má rozsypat, tak se to stane, pokud ne, tak to zvládnete...chce o tom mluvit, zjistit důvod jeho bloku...po necelém roce je to celkem brzo a taky žít v nejistotě není ok...prostě by mi to nestálo za to se jen stresovat a bát, co zase bude nebo kdy to bouchne, případně jestli se partner dobře vyspal...vztah je pocit, že máš právě jistotu nade vše :) nevím, jak to mezi sebou máte, ale já bych to jen tak krystalizovat nenechala a něco podnikla:-)

  • no asi vyprchala ta první zamilovanost, to je skoro po roce normální. Teď se teprve ukáže, jestli má vztah budoucnost, jestli máte skutečně něco společného a dokážete být spolu v různých situacích. Ale hlavně spolu musíte mluvit - o tom dobrém i o tom špatném, bez toho nebude žádný vztah fungovat. Zkuste si najít nějakou společnou aktivitu, nebo naopak si každý najděte jen něco svého, ať nejste stále spolu a máte šanci se na sebe těšit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 634 odpovědí a 409 762 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist