Přítel cholerik

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366890 9.10.2016 18:37

Zdravím. Obracím se na ty dámy, které mají svou drahou polovičku cholerickou. Jak to zvládáte? Mě to vždycky hrozně zamrzí, když na mě přítel zvýší hlas a jedná se o nějakou prkotinu. Většinou se i rozbrečím (jsem přecitlivělá) a pak je zbytek dne ponurá atmosféra doma. Jinak je na mě hodný a je pozorný, jen ta jeho výbušná povaha...Děkuji za odpovědi :)

  • 09.10.2016 20:31:24 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek899.10.2016 19:05

    Jsem cholerik. Malickost a bouchnu. Manzel je se mnou uz 6 let a i kdyz hucim, stejne se ke mne vecer prituli. Bud je blbej, nebo ja tak skvela, ze to zvlada v pohode :-D

  • My jsme oba cholerici a máme doma itálii...buď se milujeme nebo hádáme. :D Občas si říkám, že bych chtěla klidnej vztah, ale asi bych ho neměla s nikým...nebo by mě to nebavilo nebo něco...:D
    Jako taky mě občas zamrzí, co mi řekne, já si hlídám, že i naštvaná říkám jen to, co bych mu řekla i v klidu. Ale vždycky to odezní. Rozhodně to netrvá celej den teda..
    Kvůli čemu na tebe vylítne?

  • otázka je, jestli je to chorobné řvaní nebo spíš takový povahový črt, na kterém nezáleží...pocitově to poznáš...s chorobným cholerikem se nedá žít, s takovým co ,,v malém hrnci rychle vře,, se vydržet dá, stejně jako s někým, kdo je flegmatický až to bolí ;)
    já jsem choler, ale můj mě za to občas i trošku poškádlí s tím, že se mu to i líbí, ale někdy je samozřejmě nerad, když začnu řvát...to on odchází...ale je to fakt jen takové to obyčejné, běžné...:-)

  • Ex byl cholerik a ještě k tomu hystericky. No vydržela jsem s nim 6 let, ale jsem rada ze už je pryč. Nebyl to dobrý člověk. Křičet na sebe nenecham. Navíc jsme měli zoufale malo společného....

  • whooro10.10.2016 8:03

    Muj pritel je cholerik.. ukrutne vybusna povaha.. jsme spolu 5 let, mame skoro 2 letou holcicku, tak ho ted hodne peskuju, aby se klidnil.. kvuli ni.. uz nejake ustupky udelal, ale klidny typ nebude nikdy... me tech 5 let take hodne zmenilo, byla jsem citlivka, jako ty, ted uz me to tak nerozhazi, navic jsem take casteji podrazdena, tzv. nenecham si s*at na hlavu. On je navic hodne prakticky zalozeny.. maka doma, vydelava dost penez, ma nas rad, udelal by pro nas cokoliv, ale treba kytku mi sam od sebe nekoupi..
    Musis mu vytycit mantinely.. kam az muze zajit a kam uz ne, bud to zvladnes a nejak se srovnate, nebo ne a najdes si nekoho, kdo k tobe bude hodnejsi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist