Pritel chodi s jeho kolegynemi do hospody, ale se mnou nikam nejde

Otázku položila: Anonymní uživatelka #195094 5.8.2015 8:40

Ahoj, chtela bych poradit, jestli jsem divna nebo co se deje. Pritel chodi skoro kazdy tyden s jeho kolegynemi do hospody. Se mnou nejde skoro vubec (protoze setrime na svatbu) a kdyz chci aby mi pomohl doma jen rika ze si potrebuje odpocnout a vali se. Vcera jsme meli v planu praci, ale zdrzel se s nimi o dve hodiny dyl nez mi psal zr uz jde domu. Samozrejme jsem z toho byla smutna a zarlila, na nas uz nezbyva cas protoze zas musi do prace. Porafal se kvuli tomu se mnou a nadaval mi ze jsem mu mela napsat ze by prisel driv... ale kdyz dve hodiny nesel tak mu volam jestli se neco nestalo, tak uz jsem byla stihacka. Tak kde je chyba?

  • 05.08.2015 21:04:52 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 05.08.2015 21:04:52 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A toho si chceš brát? Na sezení s kolegyněmi má, ale na to aby poseděl s Tebou už ne? To je pěkně sobecké šetření..A když už je teď tak hrozně unavený z práce, tak co bude dělat až přijdou děti? Podle mě úplně to samé, půjde do hospody bavit kolegyně a Ty budeš sedět s dítětem doma a na vše budeš sama. Zkus sundat růžové brýle a přečíst si svůj příspěvek ještě jednou..Dělá si s Tebe jistotu která mu doma uklidí, uvaří a bude tam na něj čekat. Máš to zapotřebí?

  • Ahoj. Takového do manželství nebrat. Když už se takhle chová nyní, tak jaký bude v manželství!?

  • lulatko5.8.2015 11:03

    Vybodni se na svatbu, tedy alespoň na čas. K tomu, abyste mohli být v manželství štastni, toho, zdá se, musíte ještě oba dost doladit. Zajdi si na večeři, drink nebo do kina s přáteli, začni se starat víc o sebe než o něj. Tos dělala doteď a vidíš, kam to vedlo. Takže to zkus jinak.
    Buď se kluk vzpamatuje a postřehne, že se něco děje a rozsvítí se mu kontrolka, anebo mu to bude šumák a pak není o co stát. Ty hlavně získáš nadhled nad vaším vztahem, začneš si sama sebe víc vážit, zjistíš, že existují i jiné a zajímavější možnosti, než čekat doma v koutku a pokud partner bude i nadále pokračovat ve své nynější "krasojízdě", možná se Ti konečně otevřou oči a zjistíš, že tohle není rovnocenný PARTNERSKÝ vztah. Ano, je důležité zachovat si ve vztahu svůj okruh přátel, svoje koníčky, jistou volnost a svobodu (což mu Ty dopřáváš), ale to by taky mělo být u obou partnerů rovným dílem. Vztah nerovná se odteď nikam nepůjdeš, anebo všude půjdeme jenom spolu a vše musíme dělat jenom spolu. To byste se vzájemně brzo otrávili. Jak se on tváří, když jdeš někam Ty bez něj? Zakazuje Ti to? Nebo Ty nechodíš ze své vlastní vůle? Pak si škodíš sama. Na druhou stranu, jeho je potřeba přiměřeně zapřáhnout do péče o domácnost a odpálkovávat jeho výmluvy.
    Holka, začni se mít ráda a půjde to samo. ;) Držím palec!

  • Popravdě, to nevypadá, že by mu na vztahu s Tebou nějak zvlášť záleželo. A obávám se, že tohle už lepší nebude. Každý potřebuje trochu volnosti, takže jednou za čas si někam vyrazit s někým jiným s rozumnou útratou, byste měli oba. Ale všechno má svoje hranice.

  • Martasek895.8.2015 9:56

    Mně naopak ze začátku chození ještě chlap vyháněl na bazén s jeho kamarádem :-) Nakonec se nic nedomluvilo, ale kolik chlapů by toto udělalo? :)

    Manžel má jednou za čas akci s kolegy, kdy koukají na filmy, něco popijou a tak za 3h je doma. Předem mi to řekne a je to. Jinak doma dělá první poslední, předěláváme dům, takže není ani čas na blbosti + ty finance.

    Takže bych tohle rozhodně taky netrpěla a pokud takový bude dál, do svatby se rozhodně nehrň.

  • ivanka08727.2. 18:49

    Manžel přišel z hospody v poměrně dobré náladě a začal se bavit se mnou o tom zda prý jsem už dětem pořídila https://www.luceda.cz/antistresove-hracky/ antistresové hračky. Nevíte co to má znamenat? Tak on se o děti nezajímá celý rok a pak si dá pár panáků a myslí si že bude si hrát na rodiče?

  • každý vztah chce volnost a svobodu. A muži nemají rádi, když jim je ženská furt za zadkem. Bohužel tak to je...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist