Přítel chce anální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46954 29.4.2012 18:24

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s análním sexem. Přítel mi včera řekl, že by to rád zkusil, ale já mám z toho trošku obavy. Přece jen to musí pořádně zabolet a přijde mi to dost nehygienické.. :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S manželem to provozujeme už docela dlouho, ale samozřejmě ne často:) Mě se to líbí, proniknutí mě bolí jen maličko, chce to hodně gelu a před samotným stykem si tam trochu "pohrát" prstem, tím se uvolníš a pomáhá zatlačit, jako když jdeš na velkou, když do tebe proniká. Ale ne každé ženě se to líbí, já mám třeba při análním styku strašně silné a intenzivní orgasmy. Nehygienické to bude jen, když se předtím nevyprázdníš:))))))) Když si dojdeš na velkou, tak tam přítel těžko něco vyštourá. A samozřejmě nesmí ze zadečku jít do pochvy, tím ti akorát zadělá na pořádný zánět. Musíte umět spolu komunikovat, minimálně u prvního análního styku je to hodně důležité a přítel musí být ohleduplný.
    Je to na tobě, jestli tě to aspon trochu láká, tak to zkus, stopnout ho můžeš kdykoli a taky už to nikdy nemusíš dělat, když ti to nebude příjemné;)

  • petulinkaa1329.4.2012 18:29

    pokud to oba chcete,hlavne ty budes poradne uvolnena a pritel bude opatrny,muze z toho byt krasny zážitek :-) zalezi na delsi předehře a kdyby te napřed drobet zkousel prstama dráždit,bylo by to uplne nej :-)

  • Muj přitel to taky chtel zkusit . ja si to ale nejdřiv zkoušela sama aspon prstama a najednou to začalo strašne zapachat.. co mam delat?? :( Nejsem špina sprchuju se 2x deně .. Nechápu to

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist