Přítel byl děvkař.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #80829 15.9.2013 15:58

Už rok přítele. Je skvělý a máme se moc rádi. Přiznal se mi, že když byl mladší, byl celkem děvkař. Nějak tak jsem to tušila, je dost hezký. A jsme ze stejného města, dřív jsme se vůbec nebavili, ale tak znáte to, sem tam se k vám něco dostane. Přestalo ho to bavit někdy v jeho 18-ti, pak už měl jen samé dlouhodobé vztahy. Celkem dost mě to štvalo, jsem žárlivka, ale nějak jsem se to snažila přehlížet.. No k jádru věci. Chtěla jsem se dozvědět, po čem by opravdu v sexu toužil. Samozřejmě, že spolu o tom jako normální dospělí lidé mluvíme, ale vím, jak to je - něco řeknete, ale většinou to, co by jste opravdu chtěli ne, protože se stydíte, nebo třeba bojíte odmítnutí partnera a tak dále. Napadlo mě, si na jedné nejmenované stránce založit svojí online anketu a pak mu jí poslat, jakože "je celkem zajímavá", že jsem jí taky vyplnila. Samozřejmě mi to vyšlo. Možná to vypadá jako nějaký podraz, ale myslela jsem to dobře, jako "správná přítelkyně", jsem chtěla vědět upřímně jeho sexuální přání a fantazie. Bohužel (!), jsem ke konci napsala i otázku typu: Kolik jste měl/a nezávazných známostí? No u výsledku jsem se zarazila. :) Číslo říkat nechci, víc než 20 to není, znám i plno mnohem horších kluků! Ale i tak. Prostě se mi teď nechce s ním spát. Vím, minulost je minulost, už se to nedá změnit, měla bych to přejít a respektovat, pokud ho opravdu miluji, ale prostě něco ve mě mi říká, že se mi to hnusí a prostě.. Mám problém ve svojí hlavě, nějaký blok. Už mi docházejí výmluvy..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Víš,co bych ti řekla na ten tvůj postup?
    Kdo chce kam - pomozme mu tam.
    Píšeš, že jste dva dospělí lidé, ale dospěle se nechováš -> nemyslím to nijak zle, ale jeví se mi to tak. Musíš si zodpovědět nějaké základní otázky sama pro sebe a potom zvážit, jestli se do podobných sondovacích pokusů pouštět... ;-)
    Píšeš, že přítel je ti věrný a že s holkama skončil kolem jeho 18-ti - je tedy jasné, že ať už spal s kolika holkama chtěl - tebe v té době neznal a nemohl nijak předvídat, že ti to kdy ublíží...
    Teď se motáš v kruhu se svými myšlenkami o tom, co bylo, ale přemýšlej spíš o tom, co dál???

  • Co bylo, bylo. Byl hezký, pubertálně toho zneužil, ale vzpamatoval se. Může tě to mrzet, ale to je tak všechno. Minulost nezměníš. Každý nějakou má. A kdoví, třeba kdyby takový nebyl, tak by si vyčítal, že si nic neužil a začal s tím na "staré" roky. Tak už to má za sebou, prožil si to a sám uznal, že to tak nechce. Poučil se.
    Teď záleží na tobě, jestli ho za chyby z mládí budeš trestat a necháš ho kvůli nim, nebo ho naopak "odměníš", že se vzpamatoval a budeš mu báječnou přítelkyní. Ale pokud si vybereš to druhé, tak nechtěj vědět detaily (kdy, kde, s kým,..). Nejsou podstatné a jen by sis ubližovala. CO BYLO, BYLO!!!

  • Jsou tři řešení.

    Buď se tím přestaneš trápit, protože do jeho minulosti ti vůbec nic není. Jestli tě to trápí ze zdravotní stránky, můžeš ho jedině požádat, abyste šli na testy, zdali jste oba v pořádku (píšu oba, protože pokud to budeš chtít jen po něm a ze sebe budeš dělat svatou a čistou, pravděpodobně tě s tim pošle někam). Jinak ale není co řešit a věnuj se vaší společné přítomnosti a budoucnosti, minulost je pouze jeho, nikoli vaše.

    No a teď nebo, budeš to dál řešit, budeš se tím trápit, možná to dojde i k nějakým hádkám a skončí to rozchodem, a to z jeho strany, protože nikdo není zvědavý na nesmyslné žárlivé scény.

    A poslední možnost, jestli ti to tolik vadí, ukonči to ty a najdi si někoho bez minulosti.

  • a co jsi čekala? tohle jsi přece věděla a spala jsi s ním v pohodě!teď máš nějaký číslo (ani nevíš jestli jich nebylo ve skutečnosti míň nebo víc) a najednou máš problém?tak ses neměla ptát když jsi nechtěla vědět odpověď. že jich bylo hodně jsi věděla od začátku a nevadilo ti s ním mít sex tak nechápu proč teď ti to najednou vadí....

  • petulinkaa1315.9.2013 20:11

    neres co bylo,ja se taky vybourovala od 15ti do 18ti,pak se usadila,vdala se a jsme s manzelem stastny a mame hocicku a nejaky uzivani me fakt nelaka,to mam zasebou,zij cimco je ted ne co bylo.

  • Martasek8915.9.2013 17:40

    Nevím, kolik je příteli teď, ale že měl dost vztahů neznamená, že je hned děvkař. Můj manžel měl taky plno holek přede mnou a kvůli tomu ho neodsuzuju, natož abych ho nazývala děvkařem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist