Přítel by rád trojku.....

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34487 1.7.2011 15:57

Holky, už nevím, co s tím, stydím se svěřit svým kamarádkám, tak snad tady a snad pochopíte, že píšu anonymně....
Jednou jsme se bavil s přítelem, co bychom každý chtěl zkusit v sexu... A on přišel s tím, že by rád trojku... Ale že chlapa by nesnes, jedině holku.... Já jsem pro experimenty, možná bych i trojku zkusila, ale určitě ne ve vztahu, prostě bych nepřenesla, kdyby tam byla nějaká slečna, přítele nade všechno miluji a tak chci, aby byl jen můj, i v sexu. On souhlasil, řekl že teda ne a v pohodě, nevyžaduje to a vlastně už jsme se o tom více nebavili...
Ale problém je, že mi to teď strašně vrtá hlavou... Vím, že mě miluje víc než cokoli jiného, ale pořád mě napadá, co bude za pár let, když už teď (jsme spolu 3 roky) ho napadá trojka... Prosím o nějakou radu, jestli bych si s ním o tom měla promluvit, co řícz nebo co udělat... Jsem bezradná a moc mě to trápí. Děkuji za vyslechnutí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Každýho chlapa napadá trojka, i "vícerka" :-). Není to tak dávno, co o tom mluvila jedna sexuoložka v Show Jana Krause, že všichni muži touží v podstatě po harémech, kde by jim byly všechny ženy kdykoli k dispozici. Akorát většina jich jen sní. Nic si z toho nedělej, je fajn, že to nevyžaduje, nenutí tě. Určitě to není tak, že bys mu nestačila, nebo že by na trojku myslel při každém sexu, příp. i mimo něj. Pokud cítíš - víš, že tě miluje, tak si to moc užívej, protože v tom máš veliký štěstí.

  • Simone1.7.2011 19:38

    Neber to doslova, já jsem taky svému příteli řekla, že bych byla pro trojku a on taky, ale spíš jen teoreticky, protože v praxi bychom to neskousli. To, že ti to řekl, hned neznamená, že to musí mít a že pokud mu to nedopřeješ, bude frustrovaný. Je to jen fantazie a tak se i musí brát ;)

  • V klidu, jsou to jen fantazie. Taky jsme se o tom s manzou jednou bavili a ja mu rekla, ze bych rada trojku ale s dalsim klukem, rekl ze to by asi nezvladl, tak jsme se tomu zasmali a ver mi, ze me to ani trosku nemrzi. oba uz jsme trojku zazili (oba jeden chlap a dve holky), jeste nez jsme se poznali a tak vime, ze to neni kdovijaka vyhra. kluci vetsinou mysli na takove veci, zvlast kdyz to vidi v pornu, nebo tak :-) copak ty ses nikdy nekoukla na porno a nerekla si, jejda, tohle bych si chtela vyzkouset? jen tak, ne ze bys to nakonec udelala, ale obcas je fajn zapojit do sexiku i predstavivost. pokud ti nerekl, ze by te rad privazal za nohy k lustru a pak te osexoval, nebo ze by ti u toho rad nafackoval, tak je to jeste dobry! :-) a pokud ti to kazdou chvili nepredhazuje, nebo vylozene nevyzaduje, tak to urcite myslel jen jako predstavu. :-)

  • Lucie.S1.7.2011 16:15

    Jéé, neboj, tímto si určitě prošlo spoustu holek - párů a jak jsem si já osobně četla tvůj příspěvek, celkem jsem se s ním zžila, hlavně s větou: ( Já jsem pro experimenty, možná bych i trojku zkusila, ale určitě ne ve vztahu, prostě bych nepřenesla, kdyby tam byla nějaká slečna, přítele nade všechno miluji a tak chci, aby byl jen můj, i v sexu).

    Jenže, já to tenkrát tomu svému příteli, dneska už manželovi i řekla. On by chtěl holku, protože nesnese chlapa a já bych zase když už chlapa, protože bych žárlila na holku. Takže tak. Oba jsme se tomu zasmáli, když jsme zjistili, že by jsme na sebe žárlili, že co když by se mi to třeba více líbilo s tím druhým...takže jsme to přešli a v sexíku jsme zkoušeli a zkoušíme jiné věcičky, které nám dělají fajn a vzpomínáme na ně apd. Takže, netrap se takovýma myšlenkama a jestli na to někdy příjde řeč, klidně mu řekni, proč nechceš, aby u toho byl někdo třetí. Že je to sice lákavé, ale máš ho moc ráda a uvidíš, co ti na to on sám poví...:DDDDDDD

  • holky ja bych se asi zblaznila videt meho mileho jak spi s jinou slecnou pred myma ocima...to bych asi fakt nedala...a jak znam sveho mileho tak by mu asi tez nebylo prijemne,kdybych si to pred nim uzivala s jinym...toto neni nic pro me tyto experimenty:-)

  • To je normální, já bych taky klidně zkusila trojku, ale taky s 2 chlapy, a do toho zas nejde přítel a taky to neznamená, že bych na to furt myslela a přemýšlela jak to udělat, to je věc, která pro mě není jen zas až tak důležitá ;) Prostě jen kdyby přišel s tím, že by do toho šel, tak bych do toho šla ;)
    Už mě napadla i swingers party, lze se i jen dívat na ostatní a ne, tam znamená NE. To co jsem si vyhlídla, dokonce umožňuje i separe od ostatních, kdy vy vydíte na ně, ale oni na vás ne.

  • Řešila jsem stejný "problém". Ovšem v našem případě se to opravdu uskutečnilo. A dopadlo to nevalně. Ač jsem byla přesvědčená o tom, že to chci udělat a vše se tak nějak "rozjelo", nakonec jsem utekla do koupelny a tam brečela jak želva. Prostě jsem to najednou nemohla unést. Nikdy víc. :-D

  • petulinkaa131.7.2011 20:32

    No vidíš,každýho sen chlapa to rozhodne neni! to je se jen povída..ale ve vztahu by se to opravdu nemelo provozovat,je to velky risk!!!! trojek i vice jsem zazila hodne,ale nikdy ne ve vztahu,muj manzel pro trojku teda neni,nechce v posteli semnou jinou a ja s nim jinyho taky ne! tim jsem se vyblbla dost...ale co te teda vlastne trápí? jako ze to je priteluv sen a ze uz mu ty nestacis nebo co je za problem? byt tebou,neresila bych to,proste jste si to jednou rekli a hotovo,pokud je v pohode,neomýlá ti to pořád,neres to! kazdej ma nejaky sen,nekdo tohle,nekdo zase obycejny anal a tak,je hodne veci...:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist