Přítel a jeho ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #157885 24.10.2013 12:38

Ahoj, mám takový problém a nevím, jak s ním naložit. Myslím, že to nejsem schopna objektivně posoudit, proto se potřebuju zeptat někoho nezaujatého.
Půl roku předtím, než jsme se s přítelem seznámili, byl s rodiči na dovolené, kde se seznámil s tamní slečnou, do které se zamiloval tak, že po skončení dovolené za ní chtěl jet. To se naštěstí nestalo. nicméně si alespoň psali. Pak jsme se seznámili my dva, začali spolu chodit. Oni si psali dál. V létě jsme jeli na to samé místo (jeho rodiče tam mají dobré známé). Řekl mi, že by se s ní chtěl vidět, ale já jsem mu řekla, že si to nepřeji. Celou dovolenou jsme tedy byli spolu. Párkrát šel ale na pláž sám....Později doma jsem zjistila, že si s ní psal o tom, že by se mohli sejít, ale že se to já nesmím dozvědět. Slíbil, že už si s ní psát nebude. Nicméně teď, o další půl rok později, jsem zase zjistila, že si s ní píše... A jako narovinu - jsem fakt nasraná!
No holky, co s tím.....Nejradši bych mu dala pěstí...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zvrhlicek24.10.2013 12:41

    Nejprve si odpověz na otázku, jestli ti to trápení kvůli němu stojí za to

  • a ty nemáš žádného kamaráda, kterému by sis někdy postěžovala? Já mám v okolí chlapů dost a je pravda, že i problémy ve vztazích se s nimi snažím probírat, abych zjistila, jak chlapi přemýšlejí nebo jak by se k tomu postavili oni. Chlapi opravdu myslí jinak :-) Můj nadřízený zase konečně pochopil, jak se má chovat ke své snaše. Hodně dlouho jsme si spolu povídali, až přišel na to, co dělají jako tchánovci špatně a že nemohou až tak mladým zasahovat do výchovy vnuka. Sama jsem mu vysvětlila, jak se můj malý chová po návštěvě milujích prarodičů a jaký je problém ho doma zase zklidnit a usměrnit.
    Mám známého, co je do mě zamilovaný, ale já nemám zájem. Má potřebu mi vypisovat jak mě miluje, ale se mnou to ani nehne. Z mé strany tam nic není. Nemám problém se s ním jednou za čas osobně pobavit. Ale přiznávám, že kdyby si ty jeho zprávy přečetl jiný chlap, tak by si taky mohl myslet kdo ví co. Je škoda, že se tvůj manžel nemůže scházet s lidmi, se kterými se chce vidět a musí to dělat tajně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 569 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist