Přítel a jeho bývalá přítelkyně

Otázku položila: Bývalá uživatelka #57213 18.3.2013 20:08

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jak to máte s přítelem a jeho bývalkami? Myslíte si, že je mezi dvěma, co spolu jednou byli šťastní pořád nějaké pouto? ..
Chodím s přítelem dva roky, ale dost mě trápí jeho předešlí vztah, chodil s holkou 10 měsícu, dlouho nám dělala naschvály a chtěla ho zpátky, on mě s ní po týdnu našeho vztahu podvedl, ale od té doby jakoby vyšuměla a on se ke mě choval krásně a vysvětlil mi to tím, že to potřeboval k tomu, aby si uvědomil, co vlastně chce. Vím, že mu psala k narozeninám, svátku.. on ji jednou psal na FB, at jdou spolu na kafe, že ji vysvětlí situaci. Tehdy to bylo mezi náma dost špatné, pořád se do nás pletla a mě tvrdil, že jí chtěl vysvětlit at nás nechá na pokoji, že už má mě a brečel u toho. Vždycky, když se na tohle zeptám, tak se naštve, proč to řeším, že mi milionkrát vysvětloval, že miluje jen mě a kdyby ji chtěl, tak není se mnou. Holky.. stejně si nejsem jistá, pořád mi to leží v hlavě.. Co by jste poradily? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no těžko na to něco říct. Podle mě má na jednu stranu pravdu, kdyby chtěl už je s ní. Na druhou stranu by to měl hodit uplně za hlavu a vůbec se s ní nestýkat, jsou to již dva roky co jste spolu to je dost dlouhá doba. Přítel má taky bývalou přítelkyni v partě, ale opravdu jsou jen kamarádi, ze začátku mě to dost štvalo, ale už sem si na to zvykla. Navíc se nevídaj tak často a já jsem těhotná :-).
    Asi to chce pevné nervy. A uvidíš jak se to bude dál vyvíjet :-)

  • Jednoduše - je s tebou, miluje tě,.................to je to nejdůležitější exku neřeš. Nanyna pochopila že jí s ním bylo líp a nedokáže to unést. Až si někoho najde, přestane otravovat. Promluv si s ním o tom a navrhni, že by ji mohl seznámit s nějakým nezadaným kolegou ;-)
    A co se týče "naší" ex..........podle psycholožky je to psychopat,který má neustále potřebu nás kontrolovat a zjištovat si o nás informace. Už se jejím "akcím" jenom směju, právnička nechápavě kroutí hlavou a psycholožka jen zírá:-D

  • můj partner má taky jednu bývalou, na kterou trochu žárlím. ale máme dohodu, že se s kamarády opačnýho pohlaví jen ve dvou vídáme až po domluvě mezi sebou (on totiž taky žárlí na několik mých kamarádů). což mi přijde fajn;) když se s ní chce vidět, vždycky se mě zeptá, jestli nechci jít taky a když ne, aspoň mi řekne, co budou dělat a tak. ona je fajn ta holka, proto trochu žárlím, ale opravdu, kdybysme pro ně nebyly těma nejlepšíma ženama, nebyli by s náma;)

  • petulinkaa1318.3.2013 20:47

    neřeš kdyby co by kdyby,bud mu veris a zustanes s nim a nebo se s nim rozejdi kdyz mas pocit,ze táhne k bývalce a o tebe nestoji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist