Přítel a důvěra

Otázku položila: Anonymní uživatelka #341683 25.10.2016 20:32

Mám dotaz a fakt mě zajímá váš názor ikdyž užtak nějak dopředu vím jake asi budou odpovědi.Mám přítele už rok a miluju ho a on mě podle všeho taky.Zjistila jsem ale že když už jsme spolu 3 měsíce chodili tak ho oblbovala jina a naopak , však to znáte..Když jsem mu jasně řekla že nechci aby si s ní psal a aby mi popravdě řekl jestli s ní něco měl, řekl mi že ne .Ze zpráv jsem ale zjistila že ikdyž jsme spolu chodili 3 měsíce tak se spolu scházeli(ne na sex to vím určitě) jako na cigárko a tak...ze zpráv bylo jasne že oba dva k sobě něco málo citili ale on se tomu bránil.Pak po nějakem tom čteni jsem zjistila že došlo i na pusu ... Jsem vážně zklamaná že mi tohle nedokazal popravdě říct .A pak se diví že mu nevěřím , když mi neřekne tohle..Holky myslíte že mu to mám odpustit nebo se rozejít...Popravdě vztah bez důvěry být asi nemůže ale znáte to ...už je to nějakej ten pátek a člověk to nechce jen tak zahodit.Poraďte prosím..nemám si o tom s kým popovídat :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Milá zakladatelko,

    svému partnerovi jsi neduverovala pravem. Sice tady ctes komentáře, jak bys měla mít hrdost, nekontrolovat Facebook, mobil a podobně. A svému příteli věřit. Jenže někdy důvěra může byt spíš naivitou. Kdybys mu tenkrát verila, teď by ses třeba chytala za nos. Tři měsíce vztahu zase nejsou tak krátká doba a vůbec neni v poradku, když to jeden táhne na dvě strany. To ať si říká každý co chce, prostě není normální s někým byt a vídat se tajně a líbat s nekym jiným. Líbání není nevěra? To by pak bylo na denním pořádku se líbat s kolegou v práci, kamoscinym manželem.... Která z vás to dělá? Která se schází s jiným mužem a dělá to za partnerovymi zády? Když neco ve vztahu není v pořádku, druhý to často vytuší. A i podle psychologů partner nevěru intuitivně tuší.

    Chtěla bych vidět hrdinku, ktere se partner začne doma chovat divně, chodit pozdě domu z práce, víc o sebe najednou pečovat, ženy si méně všímat... , a ona si bude v duchu říkat: ve vztahu musí být důvěra, věřím mu, to jeho divne chování je v pořádku.

    Nevím, jaké zkušenosti máte vy ostatní, já se za svůj život nesetkala s jediným mužem, který by v intimní chvilce automaticky vytáhl kondom. Vzdy jsem o ochranu musela říct já. A dokonce jsem zažila případ, kdy mi chlap zkoušel tvrdit, ze má alergii na latex. Před deseti lety jsem chodila s klukem, strašně jsem se do něj zamilovala. Spali jsme spolu od začátku bez ochrany, trvalo to asi rok. Nikdy me nenapadlo mu nedůvěřovat, nikdy me nenapadlo, že by mi byl nevěrný. A co o něm vím teď? Má přítelkyni skoro pět let a podvádí ji na každém kroku. Nevím to z doslechu, vím to přímo od něj a sám se pokoušet znovu svadet i mě. Děkuji bohu, že jsem HIV negativní.

    Dle statistik se nevěra nejčastěji odhalí z sms či internetové komunikace. Takže než abych se nechala nakazit pohlavní, nedej bože smrtelnou pohlavní chorobou, radši budu při podezření hledat dukazy. Vola že me nikdo dělat nebude a zdraví i život mám taky jen jedno a to je mi přednější než nějaka hrdost.

  • Z jakých zpráv jsi to zjistila? To jsi vlezla do mobilu/emailu???

  • Tohle mi přijde směšné řešit po roce vztahu, jestli mu věřit nebo né, když si psali už tak dávno a upřímně jste byli na začátku vztahu. Jasně že to pohne žlučí, ale je s tebou a miluje tě, i přesto že jsi mu vlezla na FB. A jak máš vědět, že tě nepodvádí z takový dálky? Můžeš to poznat z jeho chování a přístupu k tobě. To pozná nebo vytuší snad každá žena, když není ve vztahu něco v pořádku. Určitě bych se kvůli pusy nerozcházela.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist