Přítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #252874 17.1.2019 0:09

Ahoj. Jsem už delší dobu rozvedená a před časem jsem potkala nového přítele. Za manžela jsem měla člověka, který si mě nevážil a nikdy se nestaral o moje potřeby. Tentokrát mám někoho komu na mě záleží. Pomáhá mi s domácnosti, dětmi, má mě rád. Já mám ráda jeho i jeho děti. Rozumíme si. Opravdu existují chlapi, kteří se starají o své rodiny, popřípadě o své nové rodiny s láskou. Já tomu věřit začala, ikdyz občas ještě váhám. Děkuji za Vaše odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Risu17.1.2019 0:28

    Nejak jsem nevycetla, na co se ptas...

  • tak ono jde i o to, jak dlouho jste spolu. některým to totiž vydrží jen po čas krátké doby, kdy se ukazují v nejlepším světle a pak sklouznou někam jinam (i když ani to nemusí být horší, než to co jste předtím měla), protože už mají tu ženskou jistou.
    takže ano, existují chlapi, kteří se starají na začátku vztahu a vydrží jim to po celou dobu a existují i tací, kteří na začátku vztahu se starají a pak zpohodlní, a pak i tací, kterým je to celkem jedno i na začátku vztahu. který t těch prvních dvou je váš přítel těžko soudit, my ho neznáme a ukáže to až čas.

  • wirna17.1.2019 6:56

    Paní se ptá zřejmě jestli existují chlapy co se starají...jo, existují. Taky mám doma takovýho ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist