Přitahují mě mé přátelé

Otázku položila: Anonymní uživatelka #91881 2.4.2013 11:40

Zdravím, potřebovala bych poradit a zároveň se tak trochu svěřit.
Je mi 26, mám dlouholetý(víc než 6let) velice spokojený a šťastný vztah, brzy se budeme brát. S přítelem máme velice blízké přátele, také pár. Trávíme spolu spoustu času, scházíme se několikrát týdně, vaříme si společné večeře, koukáme společně na film, jezdíme společně na chatu, na večírky taky chodíme společně. Všichni se máme navzájem rádi, podporujeme se a pomáháme si. V poslední době jsme si začali být ještě bližší a dotýkat se sebe různými způsoby. Mám tím namysli, že s kamarádkou, ale i kamarádem ležíme u televize pod jednou dekou, občas si dáme společnou vanu (v plavkách), rádi se objímáme, hladíme ve vlasech, tančíme, občas proběhne letmý dotyk po stehně, pohlazení po zadečku a podobně, s kamarádkou jsme dokonce fotily akty.
Před pár dny jsem se přistihla, jak mě přepadají nemravné myšlenky, právě s mými přáteli. Zjistila jsem, že mě oba dva hrozně přitahují a že bych chtěla něco víc... Všichni máme celkem otevřený vztah... už jsem se o svých myšlenkách zmínila právě kamarádovi, který do budoucna nic nevylučuje...může se stát, když jsme si tak blízcí....
Máte někdo podobné zkušenosti? Díky za každou odpověď. M.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Není na tom nic špatného, jestliže by se to líbilo všem zúčastněným a nikdo by neměl nic proti... Myslím, že je celkem dost párů, co tohle praktikují... Ale je důležité zjistit, jak se k tomu staví ostatní. Zkus třeba v opojení šampaňského nebo trochu ovíněná nahodit tady to téma, tak napůl z legrace, a uvidíš, jak se k tomu postaví ostatní. Když se chytnou, třeba zjistíš, že myslí na to stejné na co ty. Dej ale pozor, aby tyhle tvé chutě sdílel i tvůj přítel a nezamávalo to s ním až moc. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist