Přistihnutí pro tom

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28145 11.6.2011 23:27

Ahojky maminky, musím Vám něco napsat, co nás rozesmálo, ale na druhou stranu teď přemýšlím co s tím ráno. Prostě jsme si s manželem užívali a trošku jsem zaskučela, hlídám se, když jsme v místonosti vedle syna. Jenomže najednou slyšíme"tati nech maminku." Vidět nás nemohl. Tak teď řeším, co bude ráno, zda se zeptá a jak na to reagovat. Díky za rady, je mu pomalu pět.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že se ani nezeptá :) Ale pokud ano, tak bych mu řekla že jsi se třeba něčeho lekla nebo tak :) nebo že ses smála apod. ... takhle malé dítě na to do hodiny zapomene ;)

  • Já teda osobně si myslím, že pětileté dítě na to z hodiny na hodinu teda nezapomene. Kolikrát se nestačim divit, na co všechno si moje čtyřletá dcera pamatuje. Ale k věci. Já s manžou teda manželské povinosti provozujeme většinou mimo ložnici, ale když by nás chytily při činu, tak jim jen řekneme, že tatínek maminku mazlil, jako mazlí holčičky. Zní to divně, ale prostě naše uličnice tatínkovi nebo dědečkovi hupsnou na břicho a ňuchňají je a pánové vrní blahem. Přemýšlím, jak jinak, ale tohle by bylo pro moje děti pochopitelné, ale je jim 2 a 4 roky :-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist