Přípravky do porodnice

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19119 24.2.2011 15:00

Holky, chci se zeptat zkušenějších, jaké jste používali hygienické přípravky po porodu? myslím tím intim gel, mýdlo, sprcháč apod??? děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Damish24.2.2011 16:44

    Super gel na mytí spodku po porodu je gel s dubovou kůrou,usnadňuje hojení a je v každé lékárně. Na zbytek těla cokoli,ale prsa nejlépe čistou vodou.

  • Já jsem se myla dětským mycím gelem (tím, kterým jsem pak myla i mimi) a pipinu jsem myla jen vodou - stejně si na ni nebudeš chtít moc sahat, pokud budes nastřihnutá..

  • no hele Leni.. zrovna včéra jsem mluvila s kamarádkou a ta mi pošle odkaz na nějakou kosmetiku. Doporučila jí to i lékařka.. řekla jí, že by se neměla sprchovat moc navoněnými věcmi, že pak mimi může odmítat prso.. ale jestli je to pravda.. možná jo.. a prý je i ta kosmetika na lepší hojení po porodu.. až mi to přijde pošlu ti to ju

  • Ahoj, tak nám v porodnici doporučovali, ty dny co tam ležíš - zpravidla 4 dny je-li to OK, nesprchovat se žádným mýdlem, jen dostatečně proudem vody a to po každé návštvě WC ( i když deš jen čůrat ) Praktikoval sem to tak i celkem dlouhou dobu v šestinedělí až se to prostě dole zhojilo ( a to fakt už nejsem schona napsat kdy to bylo ), tak sem používala a používám stále intim gely.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist