Připadám si strašně osamocená

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35985 24.6.2012 8:26

Ahoj, připadám si strašně sama, nepotřebná, zbytečná.
Brácha se švagrovou mají malou (20. měsíců), sestra s přítelem čekají mimčo a já jsem sama, bez přítele, žádnej na obzoru. :-( Někdy, když, na mě padne smutek, samota (zrovna včera večer), tak si říkám, že kdybych tu nebyla, že bych stejně nikomu nechyběla a bylo by možná lépe!!
Kamarádek mám málo a většina z nich zadaných, nebo vdaných, takže víkendy tráví se svojí drahou polovičkou, takže ani nemám kam vyrazit.
Přijde mě, že tady na tomhle světě zabírám někomu místo a že proto se mě v ničem nedaří!!

Ahoj, tak dnes jsem si pobrečela :(
Sestra mají teď čerstvě narozenou holčičku :)
No a já jí to úplně závidím (samozřejmě v dobrým!).
Taky bych chtěla přítele, mimčo .. ale bohužel mě to není souzeno, tak si opět připadám strašně osamocená :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak takové myšlenky pusť rychle z hlavy! Snaž se očekávat už jen to pozitivní co příjde a zatím si užívej, že tě nic nesvazuje (ikdyž bys asi chtěla). Ale i toho, že jsi teď sama se dá užívat a pak příjde někdo, kdo si bude chtít užívat s tebou. Ale holku v depce nechce nikdo - a tím, že jen myslíš na to jak jsi sama a zbytečná, si to přitahuješ dál. Takže se zvedni, pusť si nějakou energickou hudbu, udělej si kosmetiku, manikůru, nový účes a vyraz někam (kamkoli!) odhodlaná se trochu pobavit i sama. Držím pěsti ať se ti podaří zahnat toho bubáka, co ti našeptává že jsi k ničemu.

  • To je moc smutné co tady píšeš ale chápu tě.Měla jsem stejný problém a to asi neuvěříš 9let.Pak jsem potkala kluka a vdala se a zase přišlo něco jiného v podobě že jsem nemohla otěhotnět.Připadala jsem si zbytečná že nejsem schopná nasvět přivést aspon jedno dítě.Byla jsem sice vdaná ale to mi moc nepomáhalo.Pak jsem konečně po řtyřech letech otěhotněla a přišly zase jiné starosti.Je to takový kolotoč kdy máme těžké dny někdy i léta ale zase bude líp.Užívej si každého dne kdy se probudíš a raduj se i z maličkostí co tě potkají.Souhlasím z brilou.Udělej si něčím radost a usmívej se i když je to těžké.

  • Každý si projde ve svém životě nečím co se mu nelíbí. Ale nezoufej za každým mrakem vysvitne sluníčko. Mohla bych ti tady vyprávět půl dne o svém šílenějším životě. Věř že i já sama jsem mnohdy takto přemýšlela, ale nic jsem si neudělala. PS: Nevím kolik ti je ani jak vypadáš, jestli dobře navazuješ vztahy a pod., ale pokud nevíš jak se s někým dát dohromady zkus i třeba ty internetové seznamky. (To že se tam najdou slušní lidi, kteří spolu vydrží dokazuji já a můj přítel se kterým jsem už rok a to díky seznamce). Jestli se ráda učíš nebo máš nějakého koníčka začni se mu třeba víc věnovat. Vytáhni kolo, jezdi na koupák, prostě si užívej života :) Držím palečky ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist