Připadám si hrozně sama

Otázku položila: Anonymní uživatelka #366333 3.10.2016 23:56

Ahoj, trošku se tu vykecám. Poslední dobou nemám moc z ničeho radost, máme v rodině nějaké problémy a hlavně s přítelem to není dobré. Prokecla jsem se před sestřenicí, že jde o mého bývalého učitele ze střední (což tajíme) a on je hrozně naštvaný. Má strach, že se to dostane do školy. Jsem hrozně vytočená z té jeho reakce a hlavně smutná. Je to docela psycho, když to pořád tajíme (jsme spolu 2 a půl roku). Navíc se vidíme hrozně málo a já nemám takovou tu obyčejnou radost, že mě přes den obejme nebo tak něco. Teď se mnou ani nekomunikuje, protože je naštvaný (nebo prostě nepíše, u něj běžné). Mně je jasné, že na něm nemůžu nějak viset, ale to ani nedělám. Jenom mi prostě hrozně chybí. Jsem strašně přecitlivělá v poslední době a všechno mě štve. Teď jak se naštval tak si říkám jestli se semnou nerozejde (i když tím by se nic nevyřešilo). Moc nevím co s tím. Připadá mi, že když s někým mluvím (myslím tím kamarády) tak mi nikdo nerozumí. Neměl by někdo nějaký typ jak si dát život do kupy? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • bestie4.10.2016 6:27

    Tip mám jediný: Přestat to tajit a pokud to panáček nechce překousnout, tak vztah ukončit. 2,5 roku se schovávat mi fakt nepřipadá normální.

  • piprdka4.10.2016 7:30

    Z toho co píšeš (a psala jsi dřív) to vypadá, že ve vztahu rozhodně nejste rovnocenní. On bude mít pravděpodobně pocit nějaké převahy (ať už vzhledem ke svému věku, zkušenostem, zaměstnání...) a tebe patrně považuje za pískle, co mu zpříjemňuje čas. Nabývám dojmu, že si tě dostatečně neváží.. a možná vážit ani nebude, dokud neuděláš nějaký radikální "dospělácký" krok > tzn. vyjasníte si svoje pozice, řeknete si, co od toho vztahu čekáte a hlavně ho přestanete tajit (napište si třeba pro a proti tajného vztahu dvou dospělých lidí - to by mě zajímalo).. pokud nebude ochotný na to přistoupit, bohužel to vypadá, že ten vztah nebere úplně vážně..

  • on se naštval, on to chce tajit, on určuje vídání, on on on on...rozhodla sis ve vztahu i něco ty? myslím si, že s tebou celkem manipuluje vzhledem k situaci a nebere tě jako rovnocennou partnerku...já už bych se naštvala, udělala scénu a nejspíš ho kopla tam někde...pokud by byl o Vaší lásce přesvědčený, vrátí se a vyřeší to...ultimáta jsou k ničemu, nemůžeš nikoho nutit do něčeho...a ztrácet tolik krásného drahocenného času s člověkem, který tě nebere, nebere tvůj názor, nezastane se a rozhoduje si...:( já ztrácela čas téměř 5 let, abych konečně zjistila, že to stejně stálo za ho...........a našla si perfektního chlapa, co by mě na rukou nosil

  • myslím, že už jsi tu jednou dřív psala. já osobně bych takový vztah ukončila. neustále se schovávat nemá význam. jestli tě už neučí a pořád to chce tajit, poslala bych ho do háje a vztah skončila. tobě to vadí a psychicky to neuneseš (což chápu) a jemu to je jedno a ještě je na tebe naštvanej?:-o promiň, ale to není člověk pro život! vědomě ti ubližuje, s takovým sobcem chceš žít, možná mít děti atd.? já bych zdrhala na míle daleko. bude to těžký a bolet, ale s takovým sobcem bych žít nechtěla ani za nic.

  • Ptas se jak si dat zivot dohromady ale stejne nic radikalniho udelat nechces. Jemu nikdo nic v praci udelat nemuze. Pokud opravdu chces neco zmenit tak si s nim sedni a narovinu mu rekni ze bud te zacne brat jako rovnocenou partnerku a prestane konecne vas vztah tajit a pokud ne tak to skoncit a zacit konecne zit,protoze tohle neni zivot. Ja osobne bych tak dlouho s takovym sobcem nebyla ani nahodou. Chce to ale abys sundala ty ruzove bryle a zacla se chovat jako dospela.

  • Holka neblázni, tohle opravdu nemá co dělat s tím, že BYL někdy v minulosti tvůj učitel. Zkus se na to podívat z odstupu o pořádně si to promyslet. Co se jako bojíš, že by mohl mít za problémy, že by ho mohli vyhodit? Proto žádný legální důvod není. A každému by mělo být jedno s kým chodí. Jediný, komu to očividně vadí, je právě tvůj přítel. Rád tě mít může, to ti nevymlouvám, ale vypadá to, že prostě nechce žádné závazky, že mu to holt takhle vyhovuje, že má svá zadní vrátka. Po takové době už ho konečně přitlač ke zdi! Myslím to vážně, buď a nebo! A uvidíš jeho reakci. Pokud zase bude chtít vycouvat, nebo tě "obviňovat" z toho, že mu chceš "zničit kariéru", aspoň uvidíš, co je to za týpka. Chápu, že ho miluješ, ale tohle vážně nemá cenu, i kdybyste to nějak zvládli a zůstali spolu, pořád už budeš litovat těch promarněných let! No a nebo si holt na to zvykni, protože on tuhle situaci očividně měnit nechce...

  • píšeš zde pravidelně opakující se dotazy na totéž - "chodíte" spolu, on chce všechno tajit, Tebe to trápí. žádné kompromisy, ale jen jeho diktát jak to bude a pokud ne, tak je očividně zle.
    manipuluje s Tebou a necháváš si to líbit a ještě ho obhajuješ.
    Jak dlouho takhle chceš pokračovat? už jsi tímto ztratila 2,5 roku a jen se trápíš. On Tě využívá (možná až zneužívá Tvé důvěry) a ty z toho vztahu nic nemáš kromě romantické zamilovanosti. Bohužel, nevidím váš vztah reálně a dobře pro vás oba. On se změnit nechce, vztah odtajnit nechce tak na co chceš čekat? už jsi s ním minimálně jednou hovor na toto téma vedla a stále jste tam kde jste, omlouváš ho, důvěřuješ mu vyloženě slepě (jak jsi dřív psala "vím, že nikoho nemá", chodí pomlouvačné dopisy že si začal s nějakou studentkou, ...). Opravdu ti to připadá jako plnohodnotný vztah?

  • gimi4.10.2016 8:35

    Uz jsi tady několikrát psala a vždy to bylo on to chce tajit, on nechce na svatbu atd... Na takového chlapa bych se uz dávno vy.....! To, ze je učitel z neho dela nějakou celebritu? Nebo ucitele nesmi mit vztah?! Osobně si myslím, ze něco tají, mozna i jinou ženskou...

  • Pripojim se k ostatním. Nebere te jako partnerku,ale jako hračku. Z x-teho dotazu tady je vidět,ze on si užívá a ty se trapis. To te baví? Jediný řešení je pryč od něj. Já věřím tomu,ze jestli spolu dva lidi mají být,tak se jejich cesty zpátky sejdou třeba za pár let znovu,v jiné situaci... ty chceš pořád čekat?

  • patiperra4.10.2016 8:07

    Nepřijde mi to mezi vámi jako rovnocenný partnerský vztah. Vztah založený na špatných základech - od začátku přetvářka, lež, zatajování. Promiň, ale to nemůže vydržet.

  • Předem se omlouvám za sloh. Měla jsem o dost staršího a musela to tajit protože to byl tátův nejlepší kamarád. Byl o 25 let starší a začali jsme spolu když mi bylo 14 do sexu mě nenutil, takže se nikdo nemusel bát, že by šlo o trestnej čin, protože ten sex neproběhnul. Tajili jsme to až do mých 17. narozenin. Pak jsem si stejně našla někoho jiného. Jenže naše utajení probíhalo úplně jinak než to tvoje. Takže nemůžu tě poučovat, ale on je jen učitel. Nikdo už ti teď nedokáže, že si s tebou něco začal, když jsi byla ještě jeho studentka (navíc v mém příbuzenstvu, je dokonce učitel, který svou studentku miloval celých 8 let studia na gymplu, vydržel až odmaturuje a půl roku po její maturitě se vzali - NIKDO HO NEVYHODIL, naopak on sám se stal ředitelem). Jinak k tomu utajení, abych tě teda nechala nahlídnout do utajenýho vztahu nějakého jiného páru. Takže bylo to tak, že třeba přijel do města nechal si v restauraci zabalit jídlo, sedl do auta, vyzvedl mě a jeli jsme k němu domů. Vyměnili jsme si zhruba 10-40 smsek denně a to po celou dobu toho vztahu. Celkem často jsme si volali. Jezdili jsme spolu na výlety, konzerty, muzikály (protože v jiném městě, nebo státě to bylo jedno, že jsme spolu). Nikdy neřešil, že to řeknu své nejlepší kamarádce, protože věděl, že je na ni spolehnutí. Vídali jsme se tak 2-4x týdně. Nikdy nevynechal. Jednou jsme spolu dokonce byli na horách. Prostě jsem jela s kamarádkou a hotovo. Naši neumí lyžovat, tak byli rádi, že semnou jede někdo, na koho se mohou spolehnout. Pak jsem si našla nového a všechno jsme to skončili jako dospělí lidé. O tomhle vztahu jsem samozřejmě pak už rodičům nikdy neřekla nebylo třeba rozvracet přátelské vztahy. Normálně jsme se vídali dál. Do teď když se s ním vidím, tak padne pusa na tvář, přátelská medvědí náruč. Přeci jen tři roky jsou tři roky. Takže jestli ten tvůj tají z tohohle důvodu, spíš mi připadá a nechci strašit, jako by si byla jen jeho bokovka co mu zvedá ego. Že jako může mít mladší a studentku k tomu. Jak si můžeš být jistá, že vás studentek není víc?? Pryč od něho, to nebude dělat dobrotu. :-( Vztah ve kterém jeden vydá všechno a druhý skoro nic. To není vztah

  • Radím rozchod! Pořád něco nesmyslně tajit??? Si sice zamilovaná, bude to pro tebe strašně těžké, ale až sundáš "růžové brýle", přejde zamilovanost, sama si budeš říkat, jak bylas blbá;-):-D...určitě si najdeš někoho lepšího, tomu věř! :-)

  • A jak jsi dlouho ze školy? Přece může říct, že jste se dali dohromady po škole...a proč se bojí, že by go vyhodili?

  • janalab4.10.2016 8:55

    Chápu, že ses zamilovaná a nedokáže se rozejit, tak se nerozchazej, ale začni randit jinde. Třeba kdyz poznáš jiné muze, otevře Ti to oči a zjistíš, že tento týpek fakt nestojí za to trápení.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist