Příliš rychlý sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38599 16.3.2011 19:46

Dobrý večer,ráda bych se s vámi poradila. Mám problém se svým přítelem. Jsme spolu teprve krátce jen několik týdnu a asi před 14dny jsme spolu měli poprvé pohl. styk (oba jsme před tímto pohlavní stykem měli jiného sexuálního partnera). Jádro mého problému je v tom že ten sex byl krátký, hodně krátký trval tak 15-30vteřin. Byla jsem z toho hodně v šoku vůbec jsem nevěděla co se stalo a když mi pak došlo že to je celé nic jsem na to nedokázala říct pak jsem si říkala že to bylo třeba jen že to bylo poprvé jenže přesně tohle se opakovalo ještě 2krát stejný scénář. Jemu na tom zřejmě nepřipadá nic zvláštního. Vůbec nevím co dělat. Nejsem zrovna člověk který by přímo mluvil o sexu a ještě s klukem. Co myslíte že bych měla dělat ? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to se časem všechno vypiluje:) děj mu čas. je z tebe moc hotovej asi ;) :).... ale tak když spolu spíte měli byste o tom umět i mluvit...zkus to... on se asi o tom taky stydí mluvit protože se za to stydí, myslím, že promluvit si je hodně důležitý. Já se taky stydím o těhle věcech mluvit, ale už sem pochopila, že je to lepší a ten problém se pak vyřeší mnohem rychleji a snáz.:)

  • Tak když se poprvý udělá za-chvilinku, vlitni na něj za 20 min. znova :-) to už by měl vydržet. PS: vlastní zkušenost ;-)

  • no to opravdu není moc:-) a on se nad tím nepozastaví?? Mělo by nebo bývá pro většinu chlapů velmi důležité,aby z toho žena taky něco měla.. většinou je to pro ně důležité. Nezbyde ti než mu to říct:-) nebo při tom mu naznačuj, že to chceš dlouho:-)

  • Ahoj :) Počkej za pár let :) Já jsem se svým současným partnerem měla stejný "problém", i když já tomu nepřikládala žádnou váhu. Prostě chlap je na začátku vztahu z ženský celý paf a prostě houby vydrží :) Stačí se jen otřít a pomalu by bylo po všem :) A teď? Můžu si dělat co chci, klidně zajet celou Velkou pardubickou a drží. Prostě už si na mě zvykl, nejsem už žádný nový, mladý maso, co měl na začátku :) Klidně mu to řekni, chlapi jsou ale ješitové, já bych ještě počkala :) Když to bude stále stejné, zeptej se ho, až bude po všem, s trochu žertovným tónem (i když to budeš myslet smrtelně vážně) "A co já?"

  • Ahoj, neboj, však si ho vytrénuješ a vydrží ti dlouho :) Asi je z tebe úplně paf :) Tak častý trénink :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist