Příkrmy od ukončeného 4.měsíce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34371 21.10.2012 8:43

Ahoj maminky,chci se zeptat musím začít s příkrmy vyloženě přesě dnem kdy je ukončený 4.měsíc?Který máme 25.10.2012 stalo by se něco kdybych začala třeba už dnes odpolední mrkvičkou ze 3 lžičky?Podotýkám nekojím jsme plně na UM.Jak jste to mněli vy?Děkuji za názor

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova21.10.2012 10:53

    Já začínala sice od poloviny 6 měsíce, ale já plně kojila. Ty nekojíš, tak už klidně začni, to se doporučuje od ukončeného 4 měsíce. O těch pár dní dřív se to určitě nezblázní, klidně začni už dneska;-) Když Ti to nebude jíst, zkusila bych to za pár dní znova;-) Tak držim palečky, ať mrkvička chutná;-);-)

  • den sem, den tam..jen začínat pěkně pomalu..
    Syn taky začínal od 4tého měsíce a vím, jak jsem se těšila, že bude konečně jíst příkrmy, ne jen mlíčko :-) a taky jsme začali v neděli, aby u toho byl i tatínek - na mrkvičku ale pozor, nás stavěla, naopak brokolice mu chutnala moc (a mně smrděla).

  • My dnes zrovna také daly prvně mrkvičku, asi tři lžičky, a šlo nám to dobře:-) Malá je na lžičku zvyklá od narození, dostává na ní kapičky a jak vidí lžičku, už se po ní sápe:-D Tak doufám, že nebudeme mít moc problém. Jinak plně kojím, ale mám pocit, že malé už mlíčko nestačí. Chce pít čím dál častěji a dýl, když jí to asi neteče podle jejích představ, tak se odtrhne a řve.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 235 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist