Příkrmy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40992 12.3.2012 11:33

Ahoj holky prosím ty které přikrmují nebo mají zkušenost. Jakou značku kupovaných zeleninových atd. příkrmů jste dávali? My budeme začínat a tak jsem nakoupila od Hami (první lžička) a pak ještě nějaké s masem na později. Ale dneska jsem zjistila že to je vyr. v Polsku tak jsem z toho trošku nervózní :-( chápete ne? Jak jste na tom vy? Díky za typy a rady

Vidím že se diskuze trošku zase zvrtla.-..mě třeba ukamenujte že jsem špatná matka :-DD Těm co mě poradili moc děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • my kupujeme babylove z DM...jsou chutné a malému chutnají, ochutnali jsem Hamanka od kamosky a to mu teda nejelo vůbec. Chce to vyzkouset, kazde mimino je jine..

  • Martasek8912.3.2012 13:55

    Já vařím domácí. Nemluvě o tom, že jsme nedávno koupili na zkoušku jedno telecí se zeleninou a byl to takový hnus, že to nechutnalo ani nám, natož malé, snědla trošičku. Chutnalo to jako skoro holý protlak. Fuj. Takže jsem se přesvědčila, že to nebudu kupovat ani náhodou, natož za ty prachy. A že je to z Polska bych neřešila, já nevěřím, že by dělali nějaký hnus.

  • Ne vsechno polske je spatne, napr nutrilon,beba a vsechno pro deti je v Polsku skoro o půlku levnejsi a nikomu po tom nic neni. Neboj se toho. Ja davam taky od Hami,mela jsem prvni lzicku a pak michane a maly je zdráv :-) Mam i polsky nutrilon a neříkal maly ze by mu nechutnal. Ono to musi projit vsechno nejakyma podminkama, jasne muze to byt zavadne,ale myslim, ze pro deti to nebude spatne. Parkrát jsem koupila i HIIP ale to malemu moc nejde. Ja zatim zkousim co mu jede a jak uz budem na mase, tak zacnu varit sama.

  • Ahoj, já kupuji taky Hami. Ostatní ne, protože skoro všechny, na co jsem se dívala mají přídavky soli nebo cukru, což se mi zdá zbytečné. Jedině z Dmka jsou OK. Já osobně si myslím, že jsou tyhle příkrmy líp kontrolované, tak bych se toho nebála. Malé to chutná..

  • Evita12.3.2012 12:10

    Vyloženě s příkrmy ti asi neporadím, ale - těch polských výrobků se tolik neděs jen proto, že jsou polské, spíš čti složení :)

  • Já ti taky neodpovím přímo, jen osobně bych dělala domácí a ke kupovaným se uchylovala jen když není čas nebo na cesty

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist