Přijde vám to normální?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #424130 12.8.2020 15:46

Dobrý den, je normální když mě bali 35-40 letej chlap? Je mi 17, taky se mi libi ale přijde mi to úplně nenormalni proto radši dělám ze ho neznam

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nepřijde mi to normální. Vím o mužích, kteří touží v 35 i více letech o patnáctileté milence. Je to pro ně snadné. Ještě to není zralá žena a může s ní lépe manipulovat. Byt to moje dcera, tak mám asi rudo před očima.

  • Me spis napadlo, jestli te zna? Protoze si taky dost dobre muze myslet, ze jsi starsi a nevnimat tam zadne konotace o mladym masicku. Nektere nactilete i bez liceni vypadaji na 20-25. Me se na gymplu casto cizi lidi v ramci konverzace ptali, jakou studuju vysokou.

  • interstellar12.8.2020 16:25

    Je to normální obšourník, co má rád mladé maso :-D. Radši ho ignoruj. Asi má nějakou podstatnou vadu charakteru, která ho znemožňuje před ženami přiměřeného věku. Jen se podívej na Bohuše Matuše :-D.

  • Tak já zde odpovím za druhé pohlaví, tedy za muže...
    Ano sladkých 17 let je velmi přitažlivé a velmi jednoduché zbalit ale vždy si přesně představím kdyby to byla moje dcera a je klid, i když sám děti nemám tak stejně mi to nedá... je mi 33 a jsem šťastně zadaný... A je jí 16 8-. Moc divné ale co vše tato dívka za sebou z musela mnohem starší... ano věk je jen číslo ale mě osobně se do takového vztahu nechtělo a vida klapeto a vím že lepší slečnu nenajdu.... ano bojí se že ji vyměním za mladší (spíš by se měla bát že za starší ;-) ) ale fakt si rozumíme ale je to takové divné když si uvědomím kolik ji je ... ale prostě je na starší a mě se líbí ... život není o tom co kdo chce ale o tom co se kde a jak stane a tam kde to člověk vůbec nečeká se vždy něco velkého uděje... je pravdou že ji chápu že zajíčkové by ji ublížili ještě více a to by byl její konec (znásilnění ve 13, potrat a jiné věci co by se holčičkám a právě ten dcerám dělat nemělo) je pravda že spolu chodíme přes půl roku a ještě jsme spolu neměli přirozený sex neb se toho co mám mezi nohama bojí ale už se to zlepšuje, a to by 20 lety nepochopil a hned jo odvolal jako prašivou neschopnou blbku...
    Prý na starém kole se člověk nejlépe naučí jezdit :-D
    Prostě je to každého věc, a pokud tobě to přijde divné, tak do toho nejdi protože si něco pak vyčítat nemá cenu, kdyby ti to divné nebylo byla by si na starší a vubec by ses tu na tohle nikoho neptala ;-)

  • Jsi pro něj mladý atraktivní masíčko, jeho vrstevníce už maj nějaký ty vrásky, a něco za sebou. Někteří muži v jeho věku propadají depresi ze stárnutí a románek s mladou pružnou naivkou mu pomůže na chvíli krizi středního věku zaplašit. Teoreticky může to být životní láska, ale pravděpodobnost je menší. Otázka je co tento vztah může nabídnout tobě?

  • No v dnešní době těžko říct...já bych premislela tak že asi tobě bude jako jemu tak na tebe bude starý ale znám takové páry není to výjimka ale nesla bych do toho

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist