Příde vám to normální??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52170 11.4.2012 21:34

Ahoj, ted sem odešla od svého přítele , byla jsem tam jen na moment odnest mu DVD , hned sem šla domu, ted sem si s ním psala a on strašne moc dlouho neodepisoval, tak sem mu napsala že na mě asi nemá čas že du spát a on v mžiku sekundy odepsal no nemám no .. Ja mu odepsala přesne takhle ... ?!! Co jako děláš že na mě nemáš čas.. A on mi odepsal nic zajímavýho, dobrou... A odhlasil se.. ?? Sme spolu rok a par mesicu, a dneska mi říkal jak me miluje atd.. A ted tohle jak to mám chapat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • asi jsem starší ročník, ale neviděla bych v tom nic jiného, než že měl asi dělat co jiného, než aby si s tebou právě psal. Zkus se taky nějak zabavit,přece nečekáš, že sotva jste se viděli, tak si s tebou zase bude psát. Měla jsi s ním zůstat a nemusela bys přemýšlet, co asi tak dělá, že neodepisuje. Mohl sedět na záchodě, jít do sprchy, udělat si jídlo, přišla mu návštěva nebo vyřizoval telefonát, zatímco ty jsi čekala na jeho odpověď.
    Moc to hrotíš. To mu nevěříš nebo co? Nikdy nebudeš vědět o každém jeho kroku.

  • Mě spíš nepříjde normální tvé chování a možná ani mu ne a proto tak odpověděl...

  • tvoje problemy bych vazne chtela mit :-D

  • Někteří chlapi jsou holt takový, nechce se jim psát. Můj manžel na to také není. A když se ho někdy zeptám, proč třeba neodepsal a co dělal, tak odpověď je podobná - že nedělal nic zajímavého, ale že na to psaní prostě není. V jeho případě ale vím, že ve volné chvíli sedí u pc a mastí hry, což mi ale nechce na rovinu říct, protože ví, že mi to vadí, tak radši řekne něco takového neutrálního.

  • Přijde mi to normální. :) Jsem s tím svým rok a čtvrt a pořád se nestačím divit CO VŠECHNO je (pro mě nepochopitelné) pro něj normální. :) V klidu. ;)

  • Ahoj tak to je docela zajímavé. Po takové době chození ti tohle napsat. Já bych si teda myslela, jeslti někoho nemá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist