Příbuzní

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37665 28.10.2011 16:39

Holky, jak vycházíte se svými příbuznými? Já jsem právě vyškrtla sestřenici ze svého života. Máme to s ní a tetou složitý, je to nadlouho... Jen mě zajímá, jestli jsem sama, jestli se říká ne nadarmo "po přízni řízni".

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jelikož mám rozvedené rodiče a celkově rodinu takovou "divnou" - též na dlouho, tak vycházím líp s manželovou rodinou, jak se svojí, s bratrem se nestýkám a sestřenice a bratrance v podstatě jak kdybych neměla - i tak se dá žít... i když někdy si říkám, že je to škoda

  • Tchýně má spoustu představ mimo mísu ale občas se trefí a pomůže, tchána nemusím - je to asi vzájemné, ten si žije na severu, švagra zbožňuji, švagrovou mám tak jako kamarádku, manžel je miláček, 2 děti jsou mazlíci, nějak se moc nescházíme se sourozenci (jeden 2x za rok, druhý přijede1x za měsíc), každý bydlíme jinde. S rodiči vycházím dobře. S jedním bydlím v baráku a druhá za námi velice často jezdí. V našem rodě je tradicí že alespoň jedno dítě zůstane s rodiči v domě, kdyby něco potřebovali. Koneckonců jim vděčíme za svůj život.

  • Verousek8928.10.2011 17:30

    Se svojí rodinou si moc nemám co říct. Naši se rozvedli, když jsem byla malá, pak táta umřel, žila jsem vždy s mámou, bráchou, babi a dědou z máminy strany. Nikdy jsem si s nima nerozumněla. Můj strejda z tátovy strany je blbec, se kterým jsme se nestýkali prakticky vůbec, mám sice sestřenici a bratrance, ale vůbec je neznám.
    Rodiče od mého přítele také nic moc, rozvedli se.. přítelům otec je dost velký sobec, stará se akorát o sebe, přítelův bratr bydlí s ním a připadá mi, že je po tátovi (je mu 28 let a od rána do večera sedí akorát u PC her, nemá ani práci a ani si ji nehledá), s nima ještě žije přítelům strejda (bratr od přítelova otce), protože přišel o dům (nestaral se) a nemá kde bydlet.. Přítelova máma žije daleko s dcerou (od mého přítele je to nevlastní sestra), je vidíme tak 2x do roka a na těch pár dní mi to stačí, přítelova máma má jiné názory a jiný styl života, neříkám, že je špatná, jen prostě vede úplně jiný život, její dceři je 19 a je rozmazlená, stará se také akorát o PC a teď si vymyslela nový koníček hady. To mi nejvíce vadí na přítelově mámě, má 3 děti (mého přítele - 25 let, jeho bratra -28 let a nevlastní sestru - 19 let) a všechny 3 děti jsou rozmazlené a přijdou mi pro život nepoužitelné a ona se tím ještě chlubí a líbí se jí to, že má rozmazlený děti :( Bohužel rodinu si nevybíráme a já mám docela smůlu :(

  • petulinkaa1328.10.2011 17:55

    s přibuzenstvem svym i manzelovo rodinou vychazim uzasne, jediny problem v moji rodine je děda ( tátovo táta) ale s tim ma problem kazdy,takže tak...jinak si nemůžu stěžovat! :-)

  • Já už asi 12 let nemluvím s tetou, bratrancem, strejdou a sestřenicí (všichni z matčiny strany). Bratranec mě v mládí hodně hnusně podrazil, teta ho bránila a hlavně se vždycky chovala jako že je ta nejdůležitější. Všichni jí upřednostnovali před mojí mamkou, všechno muselo být podle ní a já byla jediná která jí byla do očí schopná říct to co si o ní naše rodina myslí...takže ta přestala mluvit se mnou. Se strejdou jsem se nebavila nikdy a sestřenice byla vždy nafoukaná nádhera, ve všem lepší než já....chytřejší, krásnější .... Dostala na co si ukázala, teta totiž ze všeho jen třískala peníze, tak si to na rozdíl od nás mohli dovolit. Vůbec mi nechybí, jen jsem si užívala chvíli, kdy jsem jim po pár letech co jsme se neviděli přivedla ukázat mého chlapa:) konečně jsme tetinu milovanou dcerušku trumfla a ty otevřený huby nikdy nezapomenu :))) Možná to je podle někoho hnusný, ale já nemám potřebu se stýkat s někým tak falešným. Jinak vycházím se všemi, dokonce i s přítelovou rodinou :) ...s tou dokonce možná líp, než se svou:)

  • ahojky, tak moje rodina v pohodě.. manželovu moc nemusím, teda švagrovou mám ráda, ale tchýně a tchán- nechápu jejich mentalitu a celkově způsob života, tchán mě sice asi má rád, nemůžu říct, že bych ho neměla ráda, ale je trošku sobec, dokáže mluvit pořád jen o sobě.... tchýni se vyhýbám..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist