Přespání u přítele na hotelu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #338508 25.8.2016 21:01

Ahoj...v prosinci zamnou má přijet přítel bydlí 500km daleko no viděla jsem jej dvakrát denně si voláme a píšeme asi půl roku...přijede zamnou na týden s tím že bude bydlet na hotelu...tak nějak by byl rád..a vím že prostě chlap to potřebuje..chce abych s ním spala tam...já jej znám a vím že by se mi nic nestalo...že by na mě dal pozor kdybychom někam šli nebo tak...jenže máti...nevím jestli to klapne..bude mi v tu dobu už 17 ale zas...mám jo dovézt domu nebo ne? Po tomhle týdnu když si budeme rozumnět by se tu i klidně odstěhoval..říká že mě má rád...a já to vím..že to není žádný uchyl nebo takhle jenže mamka..dovolili byste vy dceři v 17ti spát s přítelem mimo domov ikdyz ho v ten den uvidí živě poprvé?? Strašně mě to trápí protože vím že zamnou jede protože mě na rád jenže maminky si myslí vždycky jen to nejhorší... :(

  • 27.08.2016 13:49:05 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zaprvé by sis to po sobě měla přečíst, absolutně nesouvislý text, který se teda pěkně blbě čte. To by si v 17 už umět mohla.
    A k otázce, určitě bych dceru takhle nikam nepustila. Jak můžeš být přesvědčená, že to není úchyl nebo chlápek se špatnými úmysly? Protože si píšete už půl roku? To je vtip ne? V tomhle jsem teda hodně nedůvěřivá a opatrná..

  • Nemám děti, ale kouknu na to takhle - mně by tohle naši nedovolili určitě. Je mi 22, takže si moc dobře pamatuju co bylo před 5 lety a fakt by mě nepustili... Kolik je příteli, je asi starší, že? Určitě si nemyslím, že je dobré začínat lásku tím, že spolu budete týden v kuse chrápat, promiň. Kdyby ti bylo o 10 let víc, tak prosím, ale takhle si opravdu myslím, že bys z toho byla možná spíš nešťastná a zklamaná, zvlášť jestli je to tvůj první kluk. Však nikdo neříká že se nemůžete vídat celé dny, můžete vyrazit do kina, na procházky, na večeře, toulat se večer městem, ale fakt bych nikam nespěchala. On ten vztah potom i jinak vypadá když se na něj nespěchalo a pracovalo se na něm. :)

  • Nepovolila bych ani náhodou 8-o

  • gimi25.8.2016 21:44

    Já to nějak nechápu. Na začátku píšeš, zes ho viděla 2x a na konci, že ho uvidíš poprvé? Nebo to je myšleno, že mamka ho uvidí poprvé?
    Jako matka bych to nedovolila a jako dcera bych do toho nikdy za nic nešla!!! Dneska jsou uchylove všude!!! 8-o

  • Já bych ti to v žádném případě nedovolila.

  • Taky bych své dceři nepovolila spát s někým na hotelu v 17.. ale já bych to zas tak radikálně neudělala.. kdyby jsi byla moje dcera, tak bych ti nabídla, aby spal s tebou u nás, po tom co ho poznáme.. Moji rodiče byli v tomhle ohledu skvělí.. O lásce, mých vztazích a okrajově o sexu (ale jako ne o mých zkušenostech) jenom prostě tak aby věděli, že vím co dělám, jsme doma mluvili a první kluk u nás v 17 spal a nebyl v tom problém, i když měli naši strach aby se něco nepodělalo - věřili mi.. Takže já bych ti nabídla přespání doma.. ale hotel ne :) Pokud o tebe vážně stojí, nebude se bát s vašima posedět a normálně popovídat, s tím že pak se můžete dohodnout.. ale nevím jak moc je tvoje mamka v tomhle radikální :) Nevěš hlavu, vždycky se to nějak vyřeší.. Hlavně neudělej blbost a ať nemáš zlomený srdíčko :) (vím o čem mluvím)..

  • Já máma nejsem, ale reknu ti, jak by to udelala moje mama

    Vse bych ji narovinu rekla a ona by mi rekla, at ho privedu na veceri. Potom, co by u nas stravil nejaky cas, by mi za dalsich par dni dovolila spat na tom hotelu, anebo by mi rekla, aby spal u nas.

    Ale prosinec je hooodne daleko:-D

  • medulinek25.8.2016 23:03

    Ja bych to nedovolila,chtela bych ho poznat,pokud by mi sedel,nabidla bych mu prespani v pokoji pro hosty a v noci trnula,kdy dceru uslysim cupitat za nim,ale bylo by to jeji rozhodnuti a pod mou ochranou. Pokud by na to chlapec nepristoupil,nepovolila bych.

  • petulinkaa1326.8.2016 10:17

    Pri prvnim setkani by mi urcite nedovolili hned tam spat, kdyby vedeli o koho jde tak urcite,v tomhle veku jsem ale spis vymyslela kraviny,rekla ze jdu ke kamaradce a spala u kluka,spis v 15-16 letech,lhani je spatny ale i kdyz jsme meli s brachama docela svobodu,tak to bez tihoho nekdy neslo :-D litala jsem vsude mozne a mamce to co nevedela jak bylo ve skutecnosti jsem priznala dele,to uz mi bylo treba 20 a byla vdana,lhat jsem nemela,ale vim,ze bez toho bych nejaky veci neuskutecnila a dneska jsem rada,ze jsem si uzila co uzila a s mamkou se tomu uz zasmali :-D ale o hodne vecech vedela.Jsem za to rada jaka mamka byla kamaradka nemohla nic,i na ucnaku v 8 doma a hotovi a oak to nevyboureni dohanela dele kdy uz jsem treba ja byla davno usazena a nemela potrebu uzivani.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist